23 Nisanda hizmet binalarına Türk Bayrakları asıldı

Kurtalan 23.04.2024 - 17:56, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:56 5575 kez okundu.
 

23 Nisanda hizmet binalarına Türk Bayrakları asıldı

Kurtalan’da hizmet veren kamu ve özel kuruluşlar 23 Nisanı Türk Bayraklarıyla Karşıladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kurtalan’da faaliyet gösteren birçok kamu kurum ve kuruluş binalarına Türk Bayrağı asıldı. 104’üncüsü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kurtalan Devlet Hastanesi, Kurtalan Kaymakamlığı, Kurtalan Belediyesi, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi birçok kamu binasına Türk Bayrağı asılırken ilçede faaliyet gösteren kırtasiyeler, fırınlar ve zincir marketler gibi birçok özel sektör işletmecisi de işletme camlarına Türk Bayrağı asarak 23 Nisanı Coşku içerisinde karşıladı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da hizmet veren kamu ve özel kuruluşlar 23 Nisanı Türk Bayraklarıyla Karşıladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kurtalan’da faaliyet gösteren birçok kamu kurum ve kuruluş binalarına Türk Bayrağı asıldı.

104’üncüsü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kurtalan Devlet Hastanesi, Kurtalan Kaymakamlığı, Kurtalan Belediyesi, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi birçok kamu binasına Türk Bayrağı asılırken ilçede faaliyet gösteren kırtasiyeler, fırınlar ve zincir marketler gibi birçok özel sektör işletmecisi de işletme camlarına Türk Bayrağı asarak 23 Nisanı Coşku içerisinde karşıladı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.