Ağaçlara nefes aldırıldı!

Siirt 26.04.2024 - 21:15, Güncelleme: 26.04.2024 - 21:15 3834 kez okundu.
 

Ağaçlara nefes aldırıldı!

Kurtalan Belediyesi Selahattin Eyyubi Bulvarında ağaçlara bakım çalışması başlattı.
Kurtalan Belediyesi ilçenin akciğerleri konumunda olan 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Ahmede Hani Parkında çalışmalarını sıklaştırdı. Kurtalan Belediyesi Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’in talimatıyla Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Selahattin Eyyubi Bulvarında bulunan ağaçlara bakım çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile ağaçların diplerindeki asfalt kırılarak temizlendi. Ağaçlara nefes aldırılan çalışma vatandaşlar takdir topladı. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan Belediyesi Selahattin Eyyubi Bulvarında ağaçlara bakım çalışması başlattı.

Kurtalan Belediyesi ilçenin akciğerleri konumunda olan 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Ahmede Hani Parkında çalışmalarını sıklaştırdı.

Kurtalan Belediyesi Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’in talimatıyla Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Selahattin Eyyubi Bulvarında bulunan ağaçlara bakım çalışması başlattı.

Yapılan çalışma ile ağaçların diplerindeki asfalt kırılarak temizlendi.

Ağaçlara nefes aldırılan çalışma vatandaşlar takdir topladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.