Başkan Nas koltuğunu çocuklara devretti

Siirt 23.04.2024 - 17:42, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:43 5785 kez okundu.
 

Başkan Nas koltuğunu çocuklara devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayabağlar’da da çeşitli etkinliklerle kutlanırken Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, bu anlamlı günde makam koltuğunu çocuklara devretti.
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas beldede bulunan Ahmet Cevat Sevgili İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katıldı.  Gerçekleşen etkinlikte okul öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler ve oyunlar düzenlenirken bu gösteri ve oyunlarda dereceye giren öğrenciler Nas tarafından ödüllendirildi. Etkinlik sonrası Kayabağlar Belediyesini ziyaret eden Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencileri Samara Eviz ve Mehmet Sait Eviz, Hasan Nas tarafından memnuniyetle karşılanırken Nas, Samara ve Mehmet Sait’i başkanlık koltuğuna oturttu.  Minik ziyaretçilerini ayakta karşılayan Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında verdiği mesajda “23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve milli egemenliğin ilan edildiği bu tarih Türkiye’nin siyasi tarihinde bir mihenk taşı olarak kabul ediliyor. Bu özel ve anlamlı günün çocuklara armağan eden kurucu değerimiz Mustafa Kemal Atatürk’e canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bağlamda 104’üncüsünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını Allahtan diliyorum. 23 Nisanda hem milli egemenliğimizin ilan edilişine verdiğimiz değer, hem de geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz değeri göstermek amacıyla makam koltuğumuzu bu anlamlı günde çocuklarımıza devrettik.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayabağlar’da da çeşitli etkinliklerle kutlanırken Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, bu anlamlı günde makam koltuğunu çocuklara devretti.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas beldede bulunan Ahmet Cevat Sevgili İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katıldı. 

Gerçekleşen etkinlikte okul öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler ve oyunlar düzenlenirken bu gösteri ve oyunlarda dereceye giren öğrenciler Nas tarafından ödüllendirildi.

Etkinlik sonrası Kayabağlar Belediyesini ziyaret eden Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencileri Samara Eviz ve Mehmet Sait Eviz, Hasan Nas tarafından memnuniyetle karşılanırken Nas, Samara ve Mehmet Sait’i başkanlık koltuğuna oturttu. 

Minik ziyaretçilerini ayakta karşılayan Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında verdiği mesajda “23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve milli egemenliğin ilan edildiği bu tarih Türkiye’nin siyasi tarihinde bir mihenk taşı olarak kabul ediliyor. Bu özel ve anlamlı günün çocuklara armağan eden kurucu değerimiz Mustafa Kemal Atatürk’e canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bağlamda 104’üncüsünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını Allahtan diliyorum. 23 Nisanda hem milli egemenliğimizin ilan edilişine verdiğimiz değer, hem de geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz değeri göstermek amacıyla makam koltuğumuzu bu anlamlı günde çocuklarımıza devrettik.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.