Batman Valisi Canalp'ten akademisyenlere teşekkür plaketi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 24.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 24.04.2024 - 15:25 2033 kez okundu.
 

Batman Valisi Canalp'ten akademisyenlere teşekkür plaketi

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ekrem Canalp, "Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Projesi"nde gönüllü yer alan 131 akademisyene teşekkür belgesi verdi.Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yerleşkesi Kristal Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda Batman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen projede, gönüllü eğitimler veren akademisyenlere Vali Canalp tarafından teşekkür belgesi verildi.Canalp, projede görev alan bütün akademisyenlere teşekkür ederek, "Gönüllü olarak Batman'ın ilçelerine, beldelerine ve köylerine gittiniz, öğrencilerin hayatlarına, kalplerine ve gönüllerine girdiniz. Gönülden yapmış olduğunuz bu iş için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.Programa, Vali Canalp'ın eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve akademisyenler katıldı.

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ekrem Canalp, "Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Projesi"nde gönüllü yer alan 131 akademisyene teşekkür belgesi verdi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yerleşkesi Kristal Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda Batman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen projede, gönüllü eğitimler veren akademisyenlere Vali Canalp tarafından teşekkür belgesi verildi.

Canalp, projede görev alan bütün akademisyenlere teşekkür ederek, "Gönüllü olarak Batman'ın ilçelerine, beldelerine ve köylerine gittiniz, öğrencilerin hayatlarına, kalplerine ve gönüllerine girdiniz. Gönülden yapmış olduğunuz bu iş için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Programa, Vali Canalp'ın eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve akademisyenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.