Çocuklar doyasıya eğlendi

Kurtalan 23.04.2024 - 18:07, Güncelleme: 23.04.2024 - 18:07 5830 kez okundu.
 

Çocuklar doyasıya eğlendi

23 Nisan Şenliğinde TEGV Kurtalan birimi öğrencileri doyasıya eğlendi
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kurtalan Öğrenim Birimi (TEGV) tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kurtalan’da coşkuyla kutlanırken Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kurtalan Öğrenim Birimi (TEGV) bünyesinde eğitim gören öğrenciler birim binası bahçesinde çeşitli gösteriler ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendi. TEGV Kurtalan birimi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrenciler yöresel müzikler eşliğinde halay çekerken çuval ve halat çekme yarışıyla da Şenliğin tadını çıkarttı. TEGV Kurtalan birimi müdürü Cemal Çelik, “Öncelikle bu yıl 104’üncüsünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. TEGV Kurtalan birimi olarak birimimiz bünyesinde farklı alanlarda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik birim binamızın bahçesini süsleyip etkinlik hazırladık. Gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrencilerimizin uzun süreli keyifli vakit geçirip oyunlar oynamasını sağladık. Şuanda bütün öğrencilerimizin yüzü gülüyor bu mutluluk biz öğretmenlerine de yansıyor. En doğal hakları olan eğlenmeyi 23 Nisan Şenliği ile beraber doruk noktasına çıkartmayı hedefledik.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
23 Nisan Şenliğinde TEGV Kurtalan birimi öğrencileri doyasıya eğlendi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kurtalan Öğrenim Birimi (TEGV) tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kurtalan’da coşkuyla kutlanırken Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Kurtalan Öğrenim Birimi (TEGV) bünyesinde eğitim gören öğrenciler birim binası bahçesinde çeşitli gösteriler ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendi.

TEGV Kurtalan birimi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrenciler yöresel müzikler eşliğinde halay çekerken çuval ve halat çekme yarışıyla da Şenliğin tadını çıkarttı.

TEGV Kurtalan birimi müdürü Cemal Çelik, “Öncelikle bu yıl 104’üncüsünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. TEGV Kurtalan birimi olarak birimimiz bünyesinde farklı alanlarda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik birim binamızın bahçesini süsleyip etkinlik hazırladık. Gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Şenliği etkinliğinde öğrencilerimizin uzun süreli keyifli vakit geçirip oyunlar oynamasını sağladık. Şuanda bütün öğrencilerimizin yüzü gülüyor bu mutluluk biz öğretmenlerine de yansıyor. En doğal hakları olan eğlenmeyi 23 Nisan Şenliği ile beraber doruk noktasına çıkartmayı hedefledik.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.