Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğü Arıza Onarım ekipleri 7/24 kesintisiz hizmete hazır

Siirt 24.04.2024 - 21:13, Güncelleme: 24.04.2024 - 21:15 3922 kez okundu.
 

Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğü Arıza Onarım ekipleri 7/24 kesintisiz hizmete hazır

7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam eden Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğü Arıza Onarım ekipleri görevlerinin başında.
Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğüne bağlı Arıza Onarım Ekipleri 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.  Ekipler Kurtalan’a bağlı birçok köyün elektrik nakil hattı teknolojik değişim ve dönüşüm kapsamında yenilendiğini aktarırken meydana gelen arızalanırsa kısa bir süre içerisinde tespit edilebildiğini ve onarılabildiğini kaydetti. 3 vardiya şeklinde çalıştıklarını söyleyen ekipler bu sayede kesintisiz bir şekilde kısa süre içerisinde meydana gelen arızalara müdahale edildiğinin altını çizerken Arıza Onarım Ekibi görevlilerinden Murat Zengin “TEDAŞ arıza onarım ekibi olarak günün 24 saati görevimizin başındayız. Kurtalan’ın birçok köyüne elektrik enerjisi taşıyan nakil hattı teknolojik dönüşüm kapsamında yenilenmiş durumda. Kırsal alanlarda yaşanan elektrik arızalarında derhal müdahale edebiliyor ve sorunları kısa sürede çözebiliyoruz.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam eden Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğü Arıza Onarım ekipleri görevlerinin başında.

Kurtalan TEDAŞ Müdürlüğüne bağlı Arıza Onarım Ekipleri 7/24 kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. 

Ekipler Kurtalan’a bağlı birçok köyün elektrik nakil hattı teknolojik değişim ve dönüşüm kapsamında yenilendiğini aktarırken meydana gelen arızalanırsa kısa bir süre içerisinde tespit edilebildiğini ve onarılabildiğini kaydetti.

3 vardiya şeklinde çalıştıklarını söyleyen ekipler bu sayede kesintisiz bir şekilde kısa süre içerisinde meydana gelen arızalara müdahale edildiğinin altını çizerken Arıza Onarım Ekibi görevlilerinden Murat Zengin “TEDAŞ arıza onarım ekibi olarak günün 24 saati görevimizin başındayız. Kurtalan’ın birçok köyüne elektrik enerjisi taşıyan nakil hattı teknolojik dönüşüm kapsamında yenilenmiş durumda. Kırsal alanlarda yaşanan elektrik arızalarında derhal müdahale edebiliyor ve sorunları kısa sürede çözebiliyoruz.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.