Sürücüler dikkat! Aracınızı çalıştırmadan önce altını kontrol edin

Siirt 24.04.2024 - 21:10, Güncelleme: 24.04.2024 - 21:10 3658 kez okundu.
 

Sürücüler dikkat! Aracınızı çalıştırmadan önce altını kontrol edin

Havalar ısındı gölgelik alan arayışında olan sokak hayvanları park halindeki arabaların altına girebiliyor.
Sürücüler dikkat! havaların ısınmasıyla birlikte gölgelik alan arayan sokak hayvanları en çok arabaların altına geçmeyi tercih ediyor. Park halindeki arabalara kontrolsüzce binen sürücüler gölgelik alan oluşturduğu için arabaların altına giren bu sokak hayvanlarının yaralanmasına veya ölmesine neden olabiliyor. Bu nedenle gün içinde park halindeki arabalara binecek olan sürücüler binmeden önce arabanın altını kontrol edip altında sokak hayvanlarının olup olmadığını teyit ettikten sonra hareket etmeleri büyük önem taşıyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Havalar ısındı gölgelik alan arayışında olan sokak hayvanları park halindeki arabaların altına girebiliyor.

Sürücüler dikkat! havaların ısınmasıyla birlikte gölgelik alan arayan sokak hayvanları en çok arabaların altına geçmeyi tercih ediyor.

Park halindeki arabalara kontrolsüzce binen sürücüler gölgelik alan oluşturduğu için arabaların altına giren bu sokak hayvanlarının yaralanmasına veya ölmesine neden olabiliyor.

Bu nedenle gün içinde park halindeki arabalara binecek olan sürücüler binmeden önce arabanın altını kontrol edip altında sokak hayvanlarının olup olmadığını teyit ettikten sonra hareket etmeleri büyük önem taşıyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.