Vatandaş dile getirdi belediye yaptı

Kurtalan 20.04.2024 - 20:37, Güncelleme: 20.04.2024 - 20:37 3785 kez okundu.
 

Vatandaş dile getirdi belediye yaptı

15 Temmuz Demokrasi Parkı girişine yeni ışıklandırma projektörü takılarak gece saatlerinde parka gelen vatandaşların güvenilir şekilde giriş ve çıkış yapmaları sağlandı.
Kurtalan Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkının giriş kapılarına aydınlatma ışıkları takılarak vatandaşların gece vaktinde de parka güvenilir bir şekilde giriş çıkış yapabilmeleri sağlandı. Yapılan çalışmayla birlikte güçlü aydınlatma özelliği bulunan projektörlerin monte edildiği 15 Temmuz Demokrasi Parkı girişi daha güvenilir hale gelirken park görevlileri aktardıkları bilgilerde parkta yer alan ışıklandırma sisteminin son derece önemli olduğunu belirtip yapılan çalışmayla birlikte özelikle çocuk, engelli ve hamile bireylerin merdivenlerden inişlerinin ve çıkışlarını gece saatlerinde de güvende yapabilecekleri vurguladı. (Abdulaziz ÖZCAN)
15 Temmuz Demokrasi Parkı girişine yeni ışıklandırma projektörü takılarak gece saatlerinde parka gelen vatandaşların güvenilir şekilde giriş ve çıkış yapmaları sağlandı.

Kurtalan Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkının giriş kapılarına aydınlatma ışıkları takılarak vatandaşların gece vaktinde de parka güvenilir bir şekilde giriş çıkış yapabilmeleri sağlandı.

Yapılan çalışmayla birlikte güçlü aydınlatma özelliği bulunan projektörlerin monte edildiği 15 Temmuz Demokrasi Parkı girişi daha güvenilir hale gelirken park görevlileri aktardıkları bilgilerde parkta yer alan ışıklandırma sisteminin son derece önemli olduğunu belirtip yapılan çalışmayla birlikte özelikle çocuk, engelli ve hamile bireylerin merdivenlerden inişlerinin ve çıkışlarını gece saatlerinde de güvende yapabilecekleri vurguladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.