Adıyaman'da su motoru ve arı kovanı çaldıkları iddiasıyla 2 kişi yakalandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 29.08.2023 - 20:30, Güncelleme: 29.08.2023 - 20:22 1603+ kez okundu.
 

Adıyaman'da su motoru ve arı kovanı çaldıkları iddiasıyla 2 kişi yakalandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde su motoru ve arı kovanı çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Dikilitaş köyünde su motoru ve arı kovanının çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.Malzemelerin Gaziantep'in Araban ilçesinde satışa çıkarıldığını belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonda şüpheliler Ü.Y. ile A.D'yi gözaltına aldı.Çalınan 2 su motoru ve 8 arı kovanı sahiplerine teslim edildi.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde su motoru ve arı kovanı çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Dikilitaş köyünde su motoru ve arı kovanının çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Malzemelerin Gaziantep'in Araban ilçesinde satışa çıkarıldığını belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonda şüpheliler Ü.Y. ile A.D'yi gözaltına aldı.

Çalınan 2 su motoru ve 8 arı kovanı sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.