Kurtalan Yüzme Havuzu Kış Sezonunda da Açık: Halk Seansları Başladı

Siirt 24.10.2024 - 12:25, Güncelleme: 24.10.2024 - 12:25 183 kez okundu.
 

Kurtalan Yüzme Havuzu Kış Sezonunda da Açık: Halk Seansları Başladı

Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı olan Kapalı Yüzme Havuzu daha önce yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik hizmet vermeye başlamıştı.
Öğrencilere yönelik yapılan kursun yanında belirli günlerde rutin olarak ücretli halk seanslarının da uygulanacağı öğrenildi. Halk seanslarının Salı ve Cumartesi günleri saat 18.00 ile 19.00 arasında kadınlar için Çarşamba ve Pazar günleri saat 18.00 ile 19.00 arasında erkekler için hizmet vereceği öğrenildi. Söz konusu ücretli halk seanslarına katılmak isteyen kadınlar ve erkekler 50 lira ödeyecek. Geçen yıl faaliyete geçen Kapalı Yüzme Havuzu bu yıl ilk defa kış mevsiminde de hizmet verecek. Ücretli Halk seanslarından faydalanmak isteyen vatandaşların 18 yaş ve üzeri olması gerekiyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı olan Kapalı Yüzme Havuzu daha önce yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik hizmet vermeye başlamıştı.

Öğrencilere yönelik yapılan kursun yanında belirli günlerde rutin olarak ücretli halk seanslarının da uygulanacağı öğrenildi.

Halk seanslarının Salı ve Cumartesi günleri saat 18.00 ile 19.00 arasında kadınlar için Çarşamba ve Pazar günleri saat 18.00 ile 19.00 arasında erkekler için hizmet vereceği öğrenildi.

Söz konusu ücretli halk seanslarına katılmak isteyen kadınlar ve erkekler 50 lira ödeyecek.

Geçen yıl faaliyete geçen Kapalı Yüzme Havuzu bu yıl ilk defa kış mevsiminde de hizmet verecek.

Ücretli Halk seanslarından faydalanmak isteyen vatandaşların 18 yaş ve üzeri olması gerekiyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.