AK Parti Kurtalan İlçe Başkanından Kongre Açıklaması

Siirt 28.10.2024 - 16:15, Güncelleme: 28.10.2024 - 16:15 350 kez okundu.
 

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanından Kongre Açıklaması

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 2 Kasım'da düzenlenecek 8. Olağan Kongre için Kurtalan halkını davet etti.
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 2 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek 8. Olağan Kongre için halka davette bulundu. Salih Karataş, “Değerli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyacağız. Katkılarınız ve desteğiniz bizim için büyük bir güç kaynağı olacaktır.” diyerek tüm Kurtalan halkını kongreye davet etti. Karataş, daha güçlü bir Kurtalan için halkın kongreye katılımının önemine vurgu yaparak, kongrenin 2 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleşeceğini belirtti.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 2 Kasım'da düzenlenecek 8. Olağan Kongre için Kurtalan halkını davet etti.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, 2 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek 8. Olağan Kongre için halka davette bulundu.

Salih Karataş, “Değerli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyacağız. Katkılarınız ve desteğiniz bizim için büyük bir güç kaynağı olacaktır.” diyerek tüm Kurtalan halkını kongreye davet etti.

Karataş, daha güçlü bir Kurtalan için halkın kongreye katılımının önemine vurgu yaparak, kongrenin 2 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleşeceğini belirtti.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.