Angün’den Çağrı: “Haydi, Kurtalanspor’u birlikte ayağa kaldıralım!”

Siirt 16.10.2024 - 16:54, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:54 535 kez okundu.
 

Angün’den Çağrı: “Haydi, Kurtalanspor’u birlikte ayağa kaldıralım!”

Siirt’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Kurtalanspor, karşılaştığı maddi zorluklarla mücadele etmeye devam ediyor. Takım, maddi destek bulmakta zorlanırken, deplasman maçlarına gitmekte büyük zorluklar yaşıyor. Yönetim, bu süreçte taraftarlar ve esnaflardan destek beklediklerini duyurdu.
Destek İçin Statta Reklam Alanı Fırsatı Kurtalanspor yönetimi, ilçenin şehir stadında reklam alanları oluşturulması için bir kampanya başlattı. Takım, stadyuma asılacak brandalarla hem ilçedeki iş yerlerine tanıtım fırsatı sunmayı hem de kulübe gelir sağlamayı hedefliyor. Özellikle ilçe esnafına ve iş insanlarına yönelik yapılan çağrıda, takıma küçük bir katkının bile büyük anlam taşıyacağı belirtildi. Başkan Angün’den Çağrı: “Takımımız Sahipsiz Kalmamalı” Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün, takımın içinde bulunduğu zorlu koşullara dikkat çekerek herkesin destek vermesi gerektiğini vurguladı. Başkan Angün, özellikle gençlerin spora kazandırılması için Kurtalanspor’un önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek şunları söyledi: “Takımımız çok zor günlerden geçiyor. Deplasman maçlarına gitmekte büyük zorluk çekiyoruz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan spor faaliyetlerinin devamı için destek zamanı. İlçedeki esnaf ve iş insanlarımız, stadyumumuzda reklam alanlarını kullanarak hem tanıtım yapabilir hem de kulübümüze küçük de olsa bir katkı sunabilirler.” Kurtalanspor, gençleri spora kazandırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve ilçenin adını spor dünyasında duyurmayı amaçlıyor. Yönetim, destek kampanyasının başarılı olması halinde önümüzdeki dönemde daha güçlü bir kadroyla sahada yer almayı planlıyor.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)  
Siirt’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Kurtalanspor, karşılaştığı maddi zorluklarla mücadele etmeye devam ediyor. Takım, maddi destek bulmakta zorlanırken, deplasman maçlarına gitmekte büyük zorluklar yaşıyor. Yönetim, bu süreçte taraftarlar ve esnaflardan destek beklediklerini duyurdu.

Destek İçin Statta Reklam Alanı Fırsatı

Kurtalanspor yönetimi, ilçenin şehir stadında reklam alanları oluşturulması için bir kampanya başlattı. Takım, stadyuma asılacak brandalarla hem ilçedeki iş yerlerine tanıtım fırsatı sunmayı hem de kulübe gelir sağlamayı hedefliyor. Özellikle ilçe esnafına ve iş insanlarına yönelik yapılan çağrıda, takıma küçük bir katkının bile büyük anlam taşıyacağı belirtildi.

Başkan Angün’den Çağrı: “Takımımız Sahipsiz Kalmamalı”

Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün, takımın içinde bulunduğu zorlu koşullara dikkat çekerek herkesin destek vermesi gerektiğini vurguladı. Başkan Angün, özellikle gençlerin spora kazandırılması için Kurtalanspor’un önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Takımımız çok zor günlerden geçiyor. Deplasman maçlarına gitmekte büyük zorluk çekiyoruz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan spor faaliyetlerinin devamı için destek zamanı. İlçedeki esnaf ve iş insanlarımız, stadyumumuzda reklam alanlarını kullanarak hem tanıtım yapabilir hem de kulübümüze küçük de olsa bir katkı sunabilirler.”

Kurtalanspor, gençleri spora kazandırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ve ilçenin adını spor dünyasında duyurmayı amaçlıyor. Yönetim, destek kampanyasının başarılı olması halinde önümüzdeki dönemde daha güçlü bir kadroyla sahada yer almayı planlıyor.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.