Kayabağlar Belediyesi’nden Açıklama!

Siirt 16.10.2024 - 17:09, Güncelleme: 16.10.2024 - 17:09 758 kez okundu.
 

Kayabağlar Belediyesi’nden Açıklama!

Kurtalan’a bağlı olan Kayabağlar Beldesinde zarar gören çöp kovaları ile ilgili yapılan haberlere istinaden Kayabağlar Belediyesinden bazı yetkili kişiler açıklamalarda bulundu.
Kayabağlar’da kırılan ve zarar gören çöp kutularıyla ilgili belediye yetkililerinden açıklama geldi. Gazetemize ulaşan belediye yetkilileri bazı yerel medya mecralarında çıkan “Kayabağlar Beldesinde Çöp Kovaları harap halde” başlıklı haberlere ilişkin yaptığı açıklamalarda; “Çöp kovalarını 2 aya yakın süre önce belde sakinlerinin daha kolay bir şekilde ulaşabilecekleri muhtelif yerlere monte ettik. Geçen zaman zarfı içerisinde zarar gören çöp kovları yine beldede yaşayan bir takım art niyetli ve duyarsız vatandaşların müdahalesiyle bu hale getirildi.” denildi. Zarar gören çöp kovaların yenilenmesi için çalışmaların başlatılacağını belirten belediye yetkilileri çöp kovalarına zarar verenlerin tespitine yönelik çalışmada yürüteceklerini ifade etti. Çöp kovalarına zarar verenlerin tespiti halinde ise cezai işleme başvurulacağı ve bu tür şeylerin yaşanmaması adına denetimlerin yapılacağı aktarıldı.   (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan’a bağlı olan Kayabağlar Beldesinde zarar gören çöp kovaları ile ilgili yapılan haberlere istinaden Kayabağlar Belediyesinden bazı yetkili kişiler açıklamalarda bulundu.

Kayabağlar’da kırılan ve zarar gören çöp kutularıyla ilgili belediye yetkililerinden açıklama geldi.

Gazetemize ulaşan belediye yetkilileri bazı yerel medya mecralarında çıkan “Kayabağlar Beldesinde Çöp Kovaları harap halde” başlıklı haberlere ilişkin yaptığı açıklamalarda; “Çöp kovalarını 2 aya yakın süre önce belde sakinlerinin daha kolay bir şekilde ulaşabilecekleri muhtelif yerlere monte ettik. Geçen zaman zarfı içerisinde zarar gören çöp kovları yine beldede yaşayan bir takım art niyetli ve duyarsız vatandaşların müdahalesiyle bu hale getirildi.” denildi.

Zarar gören çöp kovaların yenilenmesi için çalışmaların başlatılacağını belirten belediye yetkilileri çöp kovalarına zarar verenlerin tespitine yönelik çalışmada yürüteceklerini ifade etti.

Çöp kovalarına zarar verenlerin tespiti halinde ise cezai işleme başvurulacağı ve bu tür şeylerin yaşanmaması adına denetimlerin yapılacağı aktarıldı.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.