D'S Damat 2024/2025 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 20.09.2024 - 13:30, Güncelleme: 20.09.2024 - 13:06 278 kez okundu.
 

D'S Damat 2024/2025 Sonbahar-Kış sezonunu tanıttı

İSTANBUL (AA) - D'S damat, 2024/2025 Sonbahar-Kış sezonu ürün tanıtımlarını yaptı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, doğal içerikli yün, tüylü ve dokulu kumaşlarıyla öne çıkıyor.Soğuk sezon için minimal ve sade parçalardan oluşan koleksiyon, standartları ve işçiliğiyle dikkati çekiyor.Rahat ve işlevselliğin vurgulandığı ürünler nefes alabilir, hafif yapıları ve kadife dokunuşlarıyla da dayanıklılığın önemini hissettiriyor. Yumuşak ve nötr tonlardan oluşan renk temasına sahip koleksiyon, doğal tonları ile sade stili tercih eden erkek müşterileri bekliyor.Koleksiyonda nötr tonlarda deve tüyü, yulaf sütü, ekru, bej, optik beyaz, sıcak ve zengin tonlarda ise kahverengi, pas ve ceviz kabuğu da dikkat çeken tonlar arasında yer alıyor.

İSTANBUL (AA) - D'S damat, 2024/2025 Sonbahar-Kış sezonu ürün tanıtımlarını yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, doğal içerikli yün, tüylü ve dokulu kumaşlarıyla öne çıkıyor.

Soğuk sezon için minimal ve sade parçalardan oluşan koleksiyon, standartları ve işçiliğiyle dikkati çekiyor.

Rahat ve işlevselliğin vurgulandığı ürünler nefes alabilir, hafif yapıları ve kadife dokunuşlarıyla da dayanıklılığın önemini hissettiriyor.

Yumuşak ve nötr tonlardan oluşan renk temasına sahip koleksiyon, doğal tonları ile sade stili tercih eden erkek müşterileri bekliyor.

Koleksiyonda nötr tonlarda deve tüyü, yulaf sütü, ekru, bej, optik beyaz, sıcak ve zengin tonlarda ise kahverengi, pas ve ceviz kabuğu da dikkat çeken tonlar arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.