Hatalı Park Hizmetleri Aksatıyor!

Siirt 20.09.2024 - 16:02, Güncelleme: 20.09.2024 - 16:03 783 kez okundu.
 

Hatalı Park Hizmetleri Aksatıyor!

Kurtalan’da hatalı araç parkları yüzünden çöp toplama hizmetlerinde güçlük yaşandığı belirtildi.
Kurtalan Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, çöp konteynırları önüne park eden araçlar yüzünden işlerinin aksadığını söyleyip “Özellikle ilçe merkezindeki çöp konteynırların önüne araçlar park ederek işimize engel olunmaktadır.” diyor. Bu konuda sürücüleri defalarca uyardıkları halde aynı sorumsuzluğun devam ettiğini söyleyen temizlik görevlileri “Denk geldiğimiz zaman yaptığımız uyarılara rağmen bazı sürücüler araçlarını konteynır önlerine bırakmaya devam ediyorlar. Özellikle ilçe merkezinin işlek caddelerinde bu sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorun nedeniyle çöpleri alamadığımız zamanlar oluyor sonra bu konteynırlardan kötü kokular yayılıyor vatandaş şikayet ediyor. Araç park kurallarına uyulmuyor sürücülerimzden ricamız biraz daha dikkatli olmaları.” sözlerini kullandı. Hatalı araç parkları konteynırların boşaltılmasına mani engel teşkil ederken temizlik görevlileri hatalı parklar için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini savunuyor.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da hatalı araç parkları yüzünden çöp toplama hizmetlerinde güçlük yaşandığı belirtildi.

Kurtalan Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, çöp konteynırları önüne park eden araçlar yüzünden işlerinin aksadığını söyleyip “Özellikle ilçe merkezindeki çöp konteynırların önüne araçlar park ederek işimize engel olunmaktadır.” diyor.

Bu konuda sürücüleri defalarca uyardıkları halde aynı sorumsuzluğun devam ettiğini söyleyen temizlik görevlileri “Denk geldiğimiz zaman yaptığımız uyarılara rağmen bazı sürücüler araçlarını konteynır önlerine bırakmaya devam ediyorlar. Özellikle ilçe merkezinin işlek caddelerinde bu sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorun nedeniyle çöpleri alamadığımız zamanlar oluyor sonra bu konteynırlardan kötü kokular yayılıyor vatandaş şikayet ediyor. Araç park kurallarına uyulmuyor sürücülerimzden ricamız biraz daha dikkatli olmaları.” sözlerini kullandı.

Hatalı araç parkları konteynırların boşaltılmasına mani engel teşkil ederken temizlik görevlileri hatalı parklar için yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini savunuyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.