Siirt’in Eruh Devlet Hastanesi’nde Muayene Krizi Devam Ediyor

Siirt 20.09.2024 - 13:41, Güncelleme: 20.09.2024 - 13:41 449 kez okundu.
 

Siirt’in Eruh Devlet Hastanesi’nde Muayene Krizi Devam Ediyor

Eruh Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta bir hastanın dahiliye doktorlarını Eruh Kaymakamlığı'na şikayet etmesiyle başlayan kriz, yeni bir şikayetle yeniden gündemde.
Eruh’ta yurtta kalan ve astım rahatsızlığı bulunan C.K. isimli engelli bir kız öğrenci, dahiliye doktoru Dr. C. hakkında Eruh Kaymakamlığı'na şikayette bulundu. C.K., 20 Eylül 2024 tarihinde astım rahatsızlığı nedeniyle Eruh Devlet Hastanesi’ne başvurduğunu, ancak doktorun kendisini muayene etmediğini iddia etti. Şikayet dilekçesinde, doktora astım rahatsızlığını bildirmesine rağmen, doktorun kendisine "Senin kişisel problemin var, aile hekimine git" dediğini ileri sürdü. C.K., dilekçesinde, devletin sağladığı sağlık hizmeti hakkının engellendiğini ve görevini kötüye kullanan Dr. C. hakkında adli ve idari soruşturma başlatılması talebinde bulundu. Olayla ilgili Eruh Kaymakamlığı’nın gerekli soruşturmaları titizlikle yürüttüğü, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü’nün de nasıl bir adım atacağının merakla beklendiği öğrenildi.   (Haber Merkezi)
Eruh Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz hafta bir hastanın dahiliye doktorlarını Eruh Kaymakamlığı'na şikayet etmesiyle başlayan kriz, yeni bir şikayetle yeniden gündemde.

Eruh’ta yurtta kalan ve astım rahatsızlığı bulunan C.K. isimli engelli bir kız öğrenci, dahiliye doktoru Dr. C. hakkında Eruh Kaymakamlığı'na şikayette bulundu.

C.K., 20 Eylül 2024 tarihinde astım rahatsızlığı nedeniyle Eruh Devlet Hastanesi’ne başvurduğunu, ancak doktorun kendisini muayene etmediğini iddia etti. Şikayet dilekçesinde, doktora astım rahatsızlığını bildirmesine rağmen, doktorun kendisine "Senin kişisel problemin var, aile hekimine git" dediğini ileri sürdü.

C.K., dilekçesinde, devletin sağladığı sağlık hizmeti hakkının engellendiğini ve görevini kötüye kullanan Dr. C. hakkında adli ve idari soruşturma başlatılması talebinde bulundu. Olayla ilgili Eruh Kaymakamlığı’nın gerekli soruşturmaları titizlikle yürüttüğü, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü’nün de nasıl bir adım atacağının merakla beklendiği öğrenildi.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.