Esnafa kötü haber! Kredi faizleri arttı

Siirt 29.09.2023 - 17:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 17:15 2738+ kez okundu.
 

Esnafa kötü haber! Kredi faizleri arttı

Esnafa verilen kredi faizleri bir ay içinde ikinci kez arttı. Son artışla birlikte kredi faizleri 1,75’e yükseldi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin esnafa verdiği kredilerin faiz oranları bir ay içinde iki kez attı. Esnafa destek olarak verilen kredi faizleri bir ay içinde ikiz kez arttı. Bir ay içinde 1,25’ten 50 puan artarak 1,75’e yükseldi. Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanlığının yetkililerinden alınan bilgiye yaşanan son artış nedeniyle esnafın kredi talebinde ise gözle görülür bir azalma olduğu belirtildi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Esnafa verilen kredi faizleri bir ay içinde ikinci kez arttı. Son artışla birlikte kredi faizleri 1,75’e yükseldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin esnafa verdiği kredilerin faiz oranları bir ay içinde iki kez attı.

Esnafa destek olarak verilen kredi faizleri bir ay içinde ikiz kez arttı. Bir ay içinde 1,25’ten 50 puan artarak 1,75’e yükseldi.

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanlığının yetkililerinden alınan bilgiye yaşanan son artış nedeniyle esnafın kredi talebinde ise gözle görülür bir azalma olduğu belirtildi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.