Gaziantep'te jandarma tarım işçilerine trafik eğitimi verdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 20.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 20.09.2024 - 11:18 513 kez okundu.
 

Gaziantep'te jandarma tarım işçilerine trafik eğitimi verdi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te jandarma ekipleri mevsimlik tarım işçilerine yönelik trafik eğitimi gerçekleştirdi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, mevsimlik tarım işçilerinin trafik ve sosyal hayata daha güvenle karışabilmeleri için eğitim çalışması yapıldı.Bu kapsamda, trafik bilincinin artırılması, tarım işçilerini taşıyan araçların karıştığı kazalar ve trafik güvenliğiyle ilgili 258 tarım işçisine eğitim verildi.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te jandarma ekipleri mevsimlik tarım işçilerine yönelik trafik eğitimi gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, mevsimlik tarım işçilerinin trafik ve sosyal hayata daha güvenle karışabilmeleri için eğitim çalışması yapıldı.

Bu kapsamda, trafik bilincinin artırılması, tarım işçilerini taşıyan araçların karıştığı kazalar ve trafik güvenliğiyle ilgili 258 tarım işçisine eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.