Kurtalan’da gönüllü gençlerden örnek davranış!

Siirt 21.09.2024 - 13:27, Güncelleme: 21.09.2024 - 13:27 1024 kez okundu.
 

Kurtalan’da gönüllü gençlerden örnek davranış!

Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri Fatih Camiinde detaylı temizlik çalışması yaptı.
Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri Fatih Camiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Fatih Camiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla birlikte caminin iç ve dış çevresi titizlikle temizlenerek hijyenik hale getirilirken çalışma hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Fatih Camii görevli Hocası Mehmet Emin Altunç, şu ifadeleri kaydetti. “Biliyorsunuz yaz tatili süresi boyunca öğrencilerimize Kuranı Kerim dersleri verdik. Bu süre zarfında onlarca öğrencimiz Kuran okumayı öğrendi. Şimdi okullar açıldı Kuranı Kerim derslerimize okul açılış ve kapanış saatlerine göre dizayn ettik. Okulların açılmasından sonra öğrencilerimiz gün içinde camiye pek fazla gelme imkanı bulmuyor. Bu vesileyle Kurtalan Gençlik Merkezi görevlileri ve gönüllü gençleri de camiye gelecek olan cemaatin daha temiz ve hijyenik bir ortamda dualarını edip ibadetlerini yapabilmeleri adına Fatih Camiinde temizlik çalışması yaparak bu hayra ortak olduk.”   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri Fatih Camiinde detaylı temizlik çalışması yaptı.

Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri Fatih Camiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Fatih Camiinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmayla birlikte caminin iç ve dış çevresi titizlikle temizlenerek hijyenik hale getirilirken çalışma hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Fatih Camii görevli Hocası Mehmet Emin Altunç, şu ifadeleri kaydetti.

“Biliyorsunuz yaz tatili süresi boyunca öğrencilerimize Kuranı Kerim dersleri verdik. Bu süre zarfında onlarca öğrencimiz Kuran okumayı öğrendi. Şimdi okullar açıldı Kuranı Kerim derslerimize okul açılış ve kapanış saatlerine göre dizayn ettik. Okulların açılmasından sonra öğrencilerimiz gün içinde camiye pek fazla gelme imkanı bulmuyor. Bu vesileyle Kurtalan Gençlik Merkezi görevlileri ve gönüllü gençleri de camiye gelecek olan cemaatin daha temiz ve hijyenik bir ortamda dualarını edip ibadetlerini yapabilmeleri adına Fatih Camiinde temizlik çalışması yaparak bu hayra ortak olduk.”

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.