GÜNCELLEME 2 - Gaziantep'te eşi ve 4 çocuğunu öldüren kişi yaşamına son verdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 12.10.2024 - 15:08 821 kez okundu.
 

GÜNCELLEME 2 - Gaziantep'te eşi ve 4 çocuğunu öldüren kişi yaşamına son verdi

VALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ
GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü. Ahmet Demir, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi.Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir."
VALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü.

Ahmet Demir, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.