Kurtalanlı Kadın Hastane Bahçesinde öldürüldü!

Siirt 11.10.2024 - 10:38, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:40 8006 kez okundu.
 

Kurtalanlı Kadın Hastane Bahçesinde öldürüldü!

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde dün yaşanan olay, Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Beykent Köyü nüfusuna kayıtlı Berivan Önala (37) ve eşi Erhan Önala'nın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.
Randevu için hastaneye gelen çiftin arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Erhan Önala, hastane bahçesinde yanında getirdiği silahla eşine ateş ederek onu öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti. Olayın bildirilmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri hızla hastane bahçesine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Berivan Önala ve Erhan Önala'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet mahalline gelen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, olayla ilgili detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Cenazeler Ayrı Şehirlerde Defnedilecek Berivan ve Erhan Önala çiftinin Kurtalan nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilirken, cenaze işlemlerinin iki farklı şehirde yapılacağı açıklandı. Erhan Önala'nın cenazesi İstanbul’da defnedilecek. Berivan Önala’nın cenazesi ise memleketi Kurtalan’a getirilerek burada toprağa verilecek. Berivan ve Erhan Önala çiftine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Abdulaziz ÖZCAN)  
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde dün yaşanan olay, Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Beykent Köyü nüfusuna kayıtlı Berivan Önala (37) ve eşi Erhan Önala'nın yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

Randevu için hastaneye gelen çiftin arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Erhan Önala, hastane bahçesinde yanında getirdiği silahla eşine ateş ederek onu öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

Olayın bildirilmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri hızla hastane bahçesine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Berivan Önala ve Erhan Önala'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet mahalline gelen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, olayla ilgili detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Cenazeler Ayrı Şehirlerde Defnedilecek

Berivan ve Erhan Önala çiftinin Kurtalan nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilirken, cenaze işlemlerinin iki farklı şehirde yapılacağı açıklandı. Erhan Önala'nın cenazesi İstanbul’da defnedilecek. Berivan Önala’nın cenazesi ise memleketi Kurtalan’a getirilerek burada toprağa verilecek.

Berivan ve Erhan Önala çiftine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.