İstasyon alanındaki ağaçlar kuruyor

Kurtalan 28.08.2023 - 21:41, Güncelleme: 28.08.2023 - 21:41 3328+ kez okundu.
 

İstasyon alanındaki ağaçlar kuruyor

Kurtalan Tren Garı istasyon alanı içinde bulunan ağaçlar bakımsız oldukları ve sulanmadıkları için kuruyor.
Kurtalan Tren Garı istasyon alanı içinde bulunan akasya ağaçları sulanmadığı için kurumaya başladı. İyice büyüyen ağaçlar bakımsızlık ve susuzluk nedeniyle kururken kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekiyor. Birçok ağacın kurduğu istasyon alanında ekilen bu akasya ağaçları Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahı olduğu için bazen vatandaşlara gölgelik oluyor. Vatandaşlar durak olmadığı için gölgelik oluşturan bu ağaçların kurumaması için yetkilerden biran önce sulanmalarını istiyor. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan Tren Garı istasyon alanı içinde bulunan ağaçlar bakımsız oldukları ve sulanmadıkları için kuruyor.

Kurtalan Tren Garı istasyon alanı içinde bulunan akasya ağaçları sulanmadığı için kurumaya başladı. İyice büyüyen ağaçlar bakımsızlık ve susuzluk nedeniyle kururken kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekiyor.

Birçok ağacın kurduğu istasyon alanında ekilen bu akasya ağaçları Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahı olduğu için bazen vatandaşlara gölgelik oluyor. Vatandaşlar durak olmadığı için gölgelik oluşturan bu ağaçların kurumaması için yetkilerden biran önce sulanmalarını istiyor.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.