Muhtar adayları yerel seçimlere 6 ay kala çalışmalarına başladı

Kurtalan 29.09.2023 - 17:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 17:45 11532+ kez okundu.
 

Muhtar adayları yerel seçimlere 6 ay kala çalışmalarına başladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 6 ay kala muhtar adayları çalışmalarını başlattı.
 Kurtalan’da Tekel Mahallesinde adaylığını açıklayan Selahattin Ceylan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçmenlerinden şimdiden oy sözü almak için kapı kapı gezen Ceylan, seçilmesi halinde mahalle için yapacağı çalışmaları da seçmenlerine anlatıyor. Mahallenin birçok sorunun olduğunu aktaran Ceylan, “İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Tekel Mahallesi yıllardır düzgün hizmet alamıyor. Özellikle mahallede çocuk parkı ve yeşil alan sıkıntısı var. Yaz aylarında içme suyu konusunda ilçede en büyük sıkıntıyı yaşayan mahalleyiz. Seçilmem halinde bu sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım.” dedi. Ceylan projelerini de seçmenlerini anlattığını belirterek, “Seçilmem halinde mahalleye muhtarlık binası kazandıracağım. Özellikle yardıma muhtaç ailelere yardım yapılması konusunda bir köprü vazifesi göreceğim. Mahallede TOKİ konutlarının bulunduğu alanda birçok eksiklik bulunuyor. TOKİ’de ikamet eden vatandaşların gece aydınlatma konusundaki sıkıntısını çözeceğim.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 6 ay kala muhtar adayları çalışmalarını başlattı.

 Kurtalan’da Tekel Mahallesinde adaylığını açıklayan Selahattin Ceylan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçmenlerinden şimdiden oy sözü almak için kapı kapı gezen Ceylan, seçilmesi halinde mahalle için yapacağı çalışmaları da seçmenlerine anlatıyor.

Mahallenin birçok sorunun olduğunu aktaran Ceylan,

“İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Tekel Mahallesi yıllardır düzgün hizmet alamıyor. Özellikle mahallede çocuk parkı ve yeşil alan sıkıntısı var. Yaz aylarında içme suyu konusunda ilçede en büyük sıkıntıyı yaşayan mahalleyiz. Seçilmem halinde bu sorunları çözmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Ceylan projelerini de seçmenlerini anlattığını belirterek,

“Seçilmem halinde mahalleye muhtarlık binası kazandıracağım. Özellikle yardıma muhtaç ailelere yardım yapılması konusunda bir köprü vazifesi göreceğim. Mahallede TOKİ konutlarının bulunduğu alanda birçok eksiklik bulunuyor. TOKİ’de ikamet eden vatandaşların gece aydınlatma konusundaki sıkıntısını çözeceğim.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.