Siirt’te Sokakta Çalışan Çocuklarla İlgili Tarama Yapıldı

Siirt 23.08.2024 - 12:04, Güncelleme: 23.08.2024 - 12:04 1464+ kez okundu.
 

Siirt’te Sokakta Çalışan Çocuklarla İlgili Tarama Yapıldı

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sokakta çalışan çocuklarla ilgili kapsamlı bir tarama gerçekleştirdi.
Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, taramaya Çocuk Hakları Komite üyelerinin de katılım sağladığı belirtildi. Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz; bünyesinde görev yapan Çocuk Hizmetleri Birimimiz ve Mobil Ekiplerimiz, sokakta çalıştırılan çocuklara yönelik genel bir tarama gerçekleştirmişlerdir" ifadeleri kullanıldı. Bu tür çalışmaların devam edeceği ve sokakta çalışan çocukların korunmasına yönelik tedbirlerin artırılacağı vurgulandı.   (Haber merkezi)  
Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sokakta çalışan çocuklarla ilgili kapsamlı bir tarama gerçekleştirdi.

Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, taramaya Çocuk Hakları Komite üyelerinin de katılım sağladığı belirtildi.

Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz; bünyesinde görev yapan Çocuk Hizmetleri Birimimiz ve Mobil Ekiplerimiz, sokakta çalıştırılan çocuklara yönelik genel bir tarama gerçekleştirmişlerdir" ifadeleri kullanıldı.

Bu tür çalışmaların devam edeceği ve sokakta çalışan çocukların korunmasına yönelik tedbirlerin artırılacağı vurgulandı.

 

(Haber merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.