Nüfus Müdürlüğü’nden özel hizmet: Vatandaşın ayağına gidiliyor!

Siirt 23.08.2024 - 13:44, Güncelleme: 23.08.2024 - 13:44 1681+ kez okundu.
 

Nüfus Müdürlüğü’nden özel hizmet: Vatandaşın ayağına gidiliyor!

Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni kimlik kartı başvurusu yapamayacak durumda olanlara yönelik hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor.
Yeni kimlik kartı başvurusunu yapamayacak durumda olan hasta ve engelli vatandaşlara yönelik Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü görevlilerinin evlere hizmet götürme çalışmaları devam ediyor. Evde yeni kimlik kartı başvuru hizmeti kapsamında İlçe Nüfus Müdürü Leyla Ayaz’da görevli personelle birlikte kimlik kartı başvurusu yapamayan vatandaşları köylerde ziyaret ederek başvuru işlemlerinde yardımcı oldu. İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından gerçekleşen hizmet ile Bişer, Kargılı ve Üçpınar köylerine giden görevli personeller bu hizmetten yararlanma hakkı bulunan vatandaşların yeni kimlik kartı başvurularını aldı. Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik, Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından sağlanan hizmetten ötürü minnettar olduklarını belirtirken “Yeni kimlik kartı başvurularının alınması noktasında Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün büyük çabaları bulunuyor. Bu noktada müdürlük tarafından köyümüzde yeni kimlik kartı başvurusu için kurum binasına gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımız için hizmet ayaklarına geldi. İlçe Nüfus Müdürümüz Leyla Ayaz’ın öncülüğünde kurum personelimiz köyümüze gelerek başvuruları burada aldı. Büyük emek ve gayret içerisinde sağladıkları bu hizmetten ötürü başta Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürümüz Sayın Leyla Ayaz olmak üzere kurum personeline köylülerim adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendilerinden razı olsun.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni kimlik kartı başvurusu yapamayacak durumda olanlara yönelik hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ediyor.

Yeni kimlik kartı başvurusunu yapamayacak durumda olan hasta ve engelli vatandaşlara yönelik Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü görevlilerinin evlere hizmet götürme çalışmaları devam ediyor.

Evde yeni kimlik kartı başvuru hizmeti kapsamında İlçe Nüfus Müdürü Leyla Ayaz’da görevli personelle birlikte kimlik kartı başvurusu yapamayan vatandaşları köylerde ziyaret ederek başvuru işlemlerinde yardımcı oldu.

İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından gerçekleşen hizmet ile Bişer, Kargılı ve Üçpınar köylerine giden görevli personeller bu hizmetten yararlanma hakkı bulunan vatandaşların yeni kimlik kartı başvurularını aldı.

Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik, Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından sağlanan hizmetten ötürü minnettar olduklarını belirtirken “Yeni kimlik kartı başvurularının alınması noktasında Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün büyük çabaları bulunuyor. Bu noktada müdürlük tarafından köyümüzde yeni kimlik kartı başvurusu için kurum binasına gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımız için hizmet ayaklarına geldi. İlçe Nüfus Müdürümüz Leyla Ayaz’ın öncülüğünde kurum personelimiz köyümüze gelerek başvuruları burada aldı. Büyük emek ve gayret içerisinde sağladıkları bu hizmetten ötürü başta Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürümüz Sayın Leyla Ayaz olmak üzere kurum personeline köylülerim adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.