Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 06.09.2024 - 21:30, Güncelleme: 06.09.2024 - 21:28 1470 kez okundu.
 

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.Ekipler, bir adreste yaptıkları aramada, bir miktar esrar ve sentetik uyuşturucu ile 3 hassas terazi, pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca ele geçirdi, 6 zanlıyı gözaltına aldı.Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, bir adreste yaptıkları aramada, bir miktar esrar ve sentetik uyuşturucu ile 3 hassas terazi, pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca ele geçirdi, 6 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.