MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ? 9 Eylül 2024 MasterChef ana kadroya yedeklerden giren isim kim oldu, kim kazandı? Ana kadroya kim girdi?

Güncel 09.09.2024 - 23:22, Güncelleme: 10.09.2024 - 00:26 6657 kez okundu.
 

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ? 9 Eylül 2024 MasterChef ana kadroya yedeklerden giren isim kim oldu, kim kazandı? Ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN SON İSİM BELLİ OLDU | Yedeklerden Ana Kadroya Kim Geçti?
MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yedek kadrodan ana kadroya geçmek isteyen yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada, yedeklerde bekleyen yarışmacılara ana kadroya girebilmek için son bir şans daha tanındı. Tek etap olarak düzenlenen bu mücadelede, yarışmacılardan sarımsak kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Zorlu geçen yarışmanın ardından, ana kadroya giren son isim belli oldu. İşte MasterChef'te yedeklerden ana kadroya yükselen son yarışmacı ve detaylar… MasterChef’te Ana Kadroya Giren Son Yarışmacı Kim Oldu? Son bölümde ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında, yedek kadrodaki yarışmacılar, şeflerin verdiği görevleri başarıyla tamamlayıp ana kadroya girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar, jüri şeflerin verdikleri talimatlara uyarak, sarımsakla yaratıcı bir tabak hazırlamak için mutfakta ter döktüler. Günün sonunda en iyi performansı gösteren yarışmacı, MasterChef ana kadrosuna katılma hakkı kazandı. Yarışmacılardan son üçe kalanlar; Huriye, Bera ve Sercan oldu. Şeflerin değerlendirmesi sonucu Bera ana kadroya girmeye hak kazanan son yarışmacı oldu. (Haber Merkezi)      
MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN SON İSİM BELLİ OLDU | Yedeklerden Ana Kadroya Kim Geçti?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, yedek kadrodan ana kadroya geçmek isteyen yarışmacılar büyük bir mücadele verdi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada, yedeklerde bekleyen yarışmacılara ana kadroya girebilmek için son bir şans daha tanındı. Tek etap olarak düzenlenen bu mücadelede, yarışmacılardan sarımsak kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Zorlu geçen yarışmanın ardından, ana kadroya giren son isim belli oldu. İşte MasterChef'te yedeklerden ana kadroya yükselen son yarışmacı ve detaylar…

MasterChef’te Ana Kadroya Giren Son Yarışmacı Kim Oldu?

Son bölümde ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında, yedek kadrodaki yarışmacılar, şeflerin verdiği görevleri başarıyla tamamlayıp ana kadroya girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar, jüri şeflerin verdikleri talimatlara uyarak, sarımsakla yaratıcı bir tabak hazırlamak için mutfakta ter döktüler. Günün sonunda en iyi performansı gösteren yarışmacı, MasterChef ana kadrosuna katılma hakkı kazandı.

Yarışmacılardan son üçe kalanlar; Huriye, Bera ve Sercan oldu. Şeflerin değerlendirmesi sonucu Bera ana kadroya girmeye hak kazanan son yarışmacı oldu.

(Haber Merkezi)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.