MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? Bu hafta potada kim var? 7. eleme adayı belli oldu mu? 7. eleme adayı kim oldu? 20 Eylül MasterChef’te neler oldu?

Güncel 21.09.2024 - 00:03, Güncelleme: 21.09.2024 - 00:03 4139 kez okundu.
 

MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? Bu hafta potada kim var? 7. eleme adayı belli oldu mu? 7. eleme adayı kim oldu? 20 Eylül MasterChef’te neler oldu?

MasterChef'te Bu Hafta Potaya Kimler Girdi? 7. Eleme Adayı Belli Oldu Mu?
Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de bu hafta heyecan dorukta. Yarışmanın izleyicileri, 7. eleme adayının belirlenmesiyle birlikte, Pazar akşamı bir yarışmacının veda edeceği bölümü merakla bekliyor. 19 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef bölümünde, 6 eleme adayı netleşmişti. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununun ardından 7. eleme adayı da potaya girecek ve hafta sonu yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı MasterChef hayallerine veda edecek. MasterChef’in jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın yönettiği yarışmada her hafta dokunulmazlık oyunlarıyla zorlu mücadeleler yaşanıyor. Bu oyunların sonunda, eleme potasına giren isimler arasında yapılan oylama ile bir yarışmacı programa veda ediyor. Bu Hafta Potadaki Yarışmacılar Kimler? Şirin Kerem Yudum Beyza Zübeyde Erim Bu akşam belirlenen 7. eleme adayı ile birlikte, Pazar akşamı ekranlara gelecek bölümde bir yarışmacı daha MasterChef’e veda edecek. Potadaki isimler arasında kıyasıya bir mücadele yaşanması bekleniyor. (Haber Merkezi)
MasterChef'te Bu Hafta Potaya Kimler Girdi? 7. Eleme Adayı Belli Oldu Mu?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de bu hafta heyecan dorukta. Yarışmanın izleyicileri, 7. eleme adayının belirlenmesiyle birlikte, Pazar akşamı bir yarışmacının veda edeceği bölümü merakla bekliyor.

19 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef bölümünde, 6 eleme adayı netleşmişti. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununun ardından 7. eleme adayı da potaya girecek ve hafta sonu yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı MasterChef hayallerine veda edecek.

MasterChef’in jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın yönettiği yarışmada her hafta dokunulmazlık oyunlarıyla zorlu mücadeleler yaşanıyor. Bu oyunların sonunda, eleme potasına giren isimler arasında yapılan oylama ile bir yarışmacı programa veda ediyor.

Bu Hafta Potadaki Yarışmacılar Kimler?

  1. Şirin
  2. Kerem
  3. Yudum
  4. Beyza
  5. Zübeyde
  6. Erim

Bu akşam belirlenen 7. eleme adayı ile birlikte, Pazar akşamı ekranlara gelecek bölümde bir yarışmacı daha MasterChef’e veda edecek. Potadaki isimler arasında kıyasıya bir mücadele yaşanması bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.