Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi ertelendi

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2024 - 12:00, Güncelleme: 21.09.2024 - 11:30 822 kez okundu.
 

Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi ertelendi

ŞANLIURFA (AA) - Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için 28 Eylül'e ertelendi.Şanlıurfaspor Tesisleri’nde tüzük değişikliği, yönetim ve kurullarının seçimi ile şirketleşme için yönetim kuruluna yetki verilmesi amacıyla planlanan genel kurula delegelerden katılım olmadı.Ertelenen olağanüstü kongre, 28 Eylül Cumartesi günü aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

ŞANLIURFA (AA) - Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için 28 Eylül'e ertelendi.

Şanlıurfaspor Tesisleri’nde tüzük değişikliği, yönetim ve kurullarının seçimi ile şirketleşme için yönetim kuruluna yetki verilmesi amacıyla planlanan genel kurula delegelerden katılım olmadı.

Ertelenen olağanüstü kongre, 28 Eylül Cumartesi günü aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.