İstanbul Kültür Yolu Festivali Türk Telekom'un desteğiyle AKM'de

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2024 - 12:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 12:07 399 kez okundu.
 

İstanbul Kültür Yolu Festivali Türk Telekom'un desteğiyle AKM'de

- Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 28 Eylül-6 Ekim'de gerçekleştirilecek İstanbul Kültür Yolu Festivali birbirinden renkli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturacak
İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenecek İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) farklı etkinlikler düzenleyecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığının Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere hayata geçirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 28 Eylül - 6 Ekim'de gerçekleştirilecek İstanbul Kültür Yolu Festivali birbirinden renkli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturacak.AKM'nin dış alanında kurulacak Türk Telekom Açık Hava Sahnesi, konserler, sahne şovları, film gösterimleri ve ödüllü yarışmalarla katılımcılara bir festival deneyimi sunacak.Ceza, Berkay, Kıraç, Ekin Uzunlar&İmera, Ferhat Göçer, Haluk Levent ve komedyen Baturay Özdemir Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak. Şarkılar ve şakalarla müziğin ve eğlencenin adresi olacak Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde festival boyunca film gösterimleri ve sürpriz yarışmalar gerçekleştirilecek.Festival kapsamında AKM'de yer alan Türk Telekom Opera Salonu'nda Carmina Burana, Mariinsky Orkestrası, Alireza Ghorbani, Deutche Symphonie, Uçan Hollandalı sahne alacak. Ayrıca dijital sanatın önemli temsilcilerinden Refik Anadol ile dünyaca ünlü sanatçılar Pablo Picasso ve Andy Warhol sergileri festival boyunca AKM'de yer alacak.Her yıl düzenlenen FotoMaraton bu yıl Türk Telekom'un sosyal medya uygulaması Yaay sponsorluğunda Beyoğlu'nda gerçekleştirecek. FotoMaraton Beyoğlu, 300 bin lira ödül havuzuyla Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde 28 Eylül Cumartesi günü başlayacak.Yaay özel kategorisiyle Yaay üzerinden gerçekleşecek kurgu üzerinden düzenlenecek yarışmanın yanı sıra FotoMaraton kazananlarının fotoğrafları, FotoMaraton Birincileri Sergisi ve Street Arts Sergisi'nde sergilenecek.Festival kapsamında AKM'de yer alan Türk Telekom Lounge alanında sanat dünyasından müzisyen, oyuncu, besteciler, gibi pek çok isimle sanat sohbetleri gerçekleştirilecek.
- Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 28 Eylül-6 Ekim'de gerçekleştirilecek İstanbul Kültür Yolu Festivali birbirinden renkli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturacak

İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenecek İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) farklı etkinlikler düzenleyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığının Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere hayata geçirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 28 Eylül - 6 Ekim'de gerçekleştirilecek İstanbul Kültür Yolu Festivali birbirinden renkli etkinlikleri sanatseverlerle buluşturacak.

AKM'nin dış alanında kurulacak Türk Telekom Açık Hava Sahnesi, konserler, sahne şovları, film gösterimleri ve ödüllü yarışmalarla katılımcılara bir festival deneyimi sunacak.

Ceza, Berkay, Kıraç, Ekin Uzunlar&İmera, Ferhat Göçer, Haluk Levent ve komedyen Baturay Özdemir Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak. Şarkılar ve şakalarla müziğin ve eğlencenin adresi olacak Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde festival boyunca film gösterimleri ve sürpriz yarışmalar gerçekleştirilecek.

Festival kapsamında AKM'de yer alan Türk Telekom Opera Salonu'nda Carmina Burana, Mariinsky Orkestrası, Alireza Ghorbani, Deutche Symphonie, Uçan Hollandalı sahne alacak. Ayrıca dijital sanatın önemli temsilcilerinden Refik Anadol ile dünyaca ünlü sanatçılar Pablo Picasso ve Andy Warhol sergileri festival boyunca AKM'de yer alacak.

Her yıl düzenlenen FotoMaraton bu yıl Türk Telekom'un sosyal medya uygulaması Yaay sponsorluğunda Beyoğlu'nda gerçekleştirecek. FotoMaraton Beyoğlu, 300 bin lira ödül havuzuyla Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde 28 Eylül Cumartesi günü başlayacak.

Yaay özel kategorisiyle Yaay üzerinden gerçekleşecek kurgu üzerinden düzenlenecek yarışmanın yanı sıra FotoMaraton kazananlarının fotoğrafları, FotoMaraton Birincileri Sergisi ve Street Arts Sergisi'nde sergilenecek.

Festival kapsamında AKM'de yer alan Türk Telekom Lounge alanında sanat dünyasından müzisyen, oyuncu, besteciler, gibi pek çok isimle sanat sohbetleri gerçekleştirilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.