Kurtalan Tren Garında Çalışma

Siirt 04.10.2024 - 17:29, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:29 2151 kez okundu.
 

Kurtalan Tren Garında Çalışma

Kurtalan Tren Garı İstasyon Alanına yeni aydınlatma direkleri yerleştirildi.
Vinç yardımıyla saha alanına getirilen demir kuleler yerlerine oturtularak monte edilirken görevlilerden alınan bilgilere göre monte işleminin tamamlanmasından sonra elektrik ve projektör bağlantıları sağlanacak. Yapılan çalışmayla birlikte istasyon alanı sınırları içerisinde bulunan kömür sahası tarafına yerleştirilen ışıklandırma direklerinin sahayı daha iyi bir şekilde aydınlatması yük nakli ve dağıtımının gece saatlerinde de yapılabilmesine olanak tanıması amaçlanıyor. Yapılan çalışmamanın yardım kömürü dağıtımda da kolaylık sağlayacağı ve Sümer Mahallesi sakinlerince geçiş yolu orak da kullanılan kömür sahası alanın gece saatlerinde daha güvenli hale getireceği düşünülüyor. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Tren Garı İstasyon Alanına yeni aydınlatma direkleri yerleştirildi.

Vinç yardımıyla saha alanına getirilen demir kuleler yerlerine oturtularak monte edilirken görevlilerden alınan bilgilere göre monte işleminin tamamlanmasından sonra elektrik ve projektör bağlantıları sağlanacak.

Yapılan çalışmayla birlikte istasyon alanı sınırları içerisinde bulunan kömür sahası tarafına yerleştirilen ışıklandırma direklerinin sahayı daha iyi bir şekilde aydınlatması yük nakli ve dağıtımının gece saatlerinde de yapılabilmesine olanak tanıması amaçlanıyor.

Yapılan çalışmamanın yardım kömürü dağıtımda da kolaylık sağlayacağı ve Sümer Mahallesi sakinlerince geçiş yolu orak da kullanılan kömür sahası alanın gece saatlerinde daha güvenli hale getireceği düşünülüyor.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.