SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA AİT TAŞINMAZ KİRALANACAK

RESMİ İLANLAR 05.10.2024 - 00:00 734 kez okundu.
 

SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA AİT TAŞINMAZ KİRALANACAK

SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURU
1- Mülkiyeti Belediyemize ait Batı Mahallesi ÖZBEL İşhanı içerisinde bulunan 375 ada 7 nolu parselde kayıtlı 1. Katta bulunan 114 nolu 16.50 m2,lik Taşınmaz (Büro) İşyerimiz 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45’nci maddesine göre açık teklif usulüyle aşağıda belirtilen muhammen bedeller üzerinden 3 yıl süreyle ile hazırlanan şartname doğrultusunda kiraya verilecektir. 2- İşyerlerinin kiralama ihalesi 15/10/2024 günü saat 14.00’te, 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45’nci maddesine göre açık teklif usulüyle Siirt Belediyesi Encümen Salonunda ve Encümen tarafından yapılacaktır. 3- Taşınmazın bilgileri ve ihale tarihi/saati: Sıra No: Mahalle/ Köy Belediye Hissesi Niteliği m² Yıllık Kira Bedeli (KDV Hariç) Geçici Teminat Dosya Bedeli İhale Saati 1 Batı Mah. ÖZ-BEL İşhanı Tam İşyeri 16,50 m² 6.000,00.-TL 180,00 TL 300.TL 14.00 4- İhale ile ilgili idari şartname ve ekleri, dosya bedeli karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğü’nden temin edilebilecektir. İhaleye katılabilmek için; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu Kanunun 6.maddesine dayanılarak çıkarılan yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan Kanun ve Yönetmelikte açıklanan birimde teklifte bulunmak, geçici teminat yatırmak şarttır. Üzerine ihale kalmayanlara geçici teminatları geri verilir. Şartname bedeli geri ödenmez. 5- İhaleye katılmak için istenen belgeler; Kanuni ikametgâh belgesi, (Siirt İl Merkezinde ikamet etmesi) Geçici teminat makbuzu, Nüfus cüzdan sureti, Siirt Belediyesine borcu olmadığına dair belge, Şartname bedeli makbuzu ve İmzalı şartname, 6- 15/10/2024 Salı günü saat 12:00’ den sonra şartname satışı yapılmayacaktır. İhale katılacak şahısların ihale dosyalarını ihale saatinde komisyona sunacaklardır, 7- Kesinleşen ihalenin bir yıllık kira bedelinin tamamı tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödenmesi gerekir. Takip eden yılların kira bedeli ise bir önceki yıl bedelinin TÜİK’te yayınlanan Tüketici Fiyat endeksindeki oniki aylık ortalamalarına göre yıllık kira artışı yapılacaktır. 8- İşyerinin kira müddeti, tebliğ tarihinden itibaren yukarıda belirtildiği gibi olacaktır. 9- Bilumum vergi, resim ve harçlar, ihaleyi alana aittir. 10- Posta, telgraf, faksla v.b yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. 11- Belediye Encümeni, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Sofiya ALAĞAŞ    Belediye Başkanı  
SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURU

1- Mülkiyeti Belediyemize ait Batı Mahallesi ÖZBEL İşhanı içerisinde bulunan 375 ada 7 nolu parselde kayıtlı 1. Katta bulunan 114 nolu 16.50 m2,lik Taşınmaz (Büro) İşyerimiz 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45’nci maddesine göre açık teklif usulüyle aşağıda belirtilen muhammen bedeller üzerinden 3 yıl süreyle ile hazırlanan şartname doğrultusunda kiraya verilecektir.

2- İşyerlerinin kiralama ihalesi 15/10/2024 günü saat 14.00’te, 2886 Sayılı D.İ.K.’nun 45’nci maddesine göre açık teklif usulüyle Siirt Belediyesi Encümen Salonunda ve Encümen tarafından yapılacaktır.
3- Taşınmazın bilgileri ve ihale tarihi/saati:

Sıra No:

Mahalle/
Köy

Belediye Hissesi

Niteliği

Yıllık Kira Bedeli
(KDV Hariç)

Geçici Teminat

Dosya Bedeli

İhale Saati

1

Batı Mah.
ÖZ-BEL İşhanı

Tam

İşyeri

16,50 m²

6.000,00.-TL


180,00 TL

300.TL

14.00

4- İhale ile ilgili idari şartname ve ekleri, dosya bedeli karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğü’nden temin edilebilecektir. İhaleye katılabilmek için; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve bu Kanunun 6.maddesine dayanılarak çıkarılan yönetmelikte belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan Kanun ve Yönetmelikte açıklanan birimde teklifte bulunmak, geçici teminat yatırmak şarttır. Üzerine ihale kalmayanlara geçici teminatları geri verilir. Şartname bedeli geri ödenmez.
5- İhaleye katılmak için istenen belgeler;
Kanuni ikametgâh belgesi, (Siirt İl Merkezinde ikamet etmesi)
Geçici teminat makbuzu,
Nüfus cüzdan sureti,
Siirt Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
Şartname bedeli makbuzu ve İmzalı şartname,
6- 15/10/2024 Salı günü saat 12:00’ den sonra şartname satışı yapılmayacaktır. İhale katılacak şahısların ihale dosyalarını ihale saatinde komisyona sunacaklardır,
7- Kesinleşen ihalenin bir yıllık kira bedelinin tamamı tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödenmesi gerekir. Takip eden yılların kira bedeli ise bir önceki yıl bedelinin TÜİK’te yayınlanan Tüketici Fiyat endeksindeki oniki aylık ortalamalarına göre yıllık kira artışı yapılacaktır.
8- İşyerinin kira müddeti, tebliğ tarihinden itibaren yukarıda belirtildiği gibi olacaktır.
9- Bilumum vergi, resim ve harçlar, ihaleyi alana aittir.
10- Posta, telgraf, faksla v.b yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
11- Belediye Encümeni, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Sofiya ALAĞAŞ   
Belediye Başkanı
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.