Kurtalan Belediyesi’nden Halkla Buluşma Kararı!

Siirt 04.10.2024 - 13:33, Güncelleme: 04.10.2024 - 13:33 1680 kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi’nden Halkla Buluşma Kararı!

Kurtalan Belediyesi, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla önemli bir adım atıyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, haftanın iki gününde halkla buluşma toplantıları düzenleme kararı aldı.
Belediye eş başkanları, Salı ve Perşembe günleri belirlenen saatlerde Kurtalan Belediyesi Konferans Salonu’nda halkla bir araya gelmeyi planlıyor. Bu toplantılarda ilçe halkının gündemindeki sorunlar dinlenerek, çözüm yolları tartışılacak. Toplantıların düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, yaptıkları açıklamada, bu toplantıların amacının belediye hizmetlerinin ilçe halkına eşit ve adil bir şekilde ulaşmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Bingöl, "Kurtalan’daki her bir vatandaşın sorunlarını önemsiyoruz ve çözümler üretmek için doğrudan diyalog kurmayı amaçlıyoruz," derken, Aktin ise "Belediyemizin kapısı tüm halkımıza açık, bu toplantılar sayesinde sorunları hızlıca tespit edip çözüm üreteceğiz." ifadelerini kullandı. Eş başkanlar ayrıca, hafta içi yoğun programları nedeniyle vatandaşların bireysel ziyaretlerinde sorunlarına yeterince odaklanamadıklarını belirterek, Salı ve Perşembe günlerini tamamen halkın sorunlarını çözmek için ayıracaklarını ifade etti. "Halkımızın taleplerine en verimli şekilde cevap vermek ve çözüm yolları geliştirmek adına bu toplantılar kritik bir rol oynayacak." diyerek, vatandaşları halk toplantılarına davet ettiler. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Belediyesi, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla önemli bir adım atıyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kurtalan Belediye Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, haftanın iki gününde halkla buluşma toplantıları düzenleme kararı aldı.

Belediye eş başkanları, Salı ve Perşembe günleri belirlenen saatlerde Kurtalan Belediyesi Konferans Salonu’nda halkla bir araya gelmeyi planlıyor. Bu toplantılarda ilçe halkının gündemindeki sorunlar dinlenerek, çözüm yolları tartışılacak. Toplantıların düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin, yaptıkları açıklamada, bu toplantıların amacının belediye hizmetlerinin ilçe halkına eşit ve adil bir şekilde ulaşmasını sağlamak olduğunu vurguladı. Bingöl, "Kurtalan’daki her bir vatandaşın sorunlarını önemsiyoruz ve çözümler üretmek için doğrudan diyalog kurmayı amaçlıyoruz," derken, Aktin ise "Belediyemizin kapısı tüm halkımıza açık, bu toplantılar sayesinde sorunları hızlıca tespit edip çözüm üreteceğiz." ifadelerini kullandı.

Eş başkanlar ayrıca, hafta içi yoğun programları nedeniyle vatandaşların bireysel ziyaretlerinde sorunlarına yeterince odaklanamadıklarını belirterek, Salı ve Perşembe günlerini tamamen halkın sorunlarını çözmek için ayıracaklarını ifade etti. "Halkımızın taleplerine en verimli şekilde cevap vermek ve çözüm yolları geliştirmek adına bu toplantılar kritik bir rol oynayacak." diyerek, vatandaşları halk toplantılarına davet ettiler.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.