Akbank Juzdan uygulaması kullanıcılara ekim ayına özel fırsatlar sunuyor

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 12.10.2024 - 10:55 244 kez okundu.
 

Akbank Juzdan uygulaması kullanıcılara ekim ayına özel fırsatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) - Akbank, Axess ve Wings ile müşterilerine okula dönüş alışverişlerinde kampanyalarına devam ediyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, ekim ayında Juzdan uygulamasındaki kampanyalar ile Axess ve Wings sahiplerine fırsatlar sunuyor.Kullanıcıların ekim ayı boyunca yapacakları alışverişlerde toplamda 13 bin 500 lirayı aşan chip-para, 390 bine varan Mil Puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyaları Akbanklılara sunuluyor.Axessliler 31 Ekim'e kadar market sektöründe 1250 lira ve üzeri her ikinci harcamaya 60 lira, toplamda 300 lira chip-para kazanıyor. Wings sahipleri ise market sektöründe yapacakları 1750 lira ve üzeri her ikinci harcamaya 6 bin, toplamda 30 bin Mil Puan kazanıyor.Kampanyalardan yararlanmak için harcamadan önce kampanyaya Juzdan uygulaması üzerinden katılım sağlanması yeterli oluyor.Juzdan'da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel çeşitli markalarda geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.Henüz Axessli olmayanlar için sunulan bir kampanyada ise 31 Ekim'e kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Kasım'a kadar yapacakları her 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerinde 350 lira, toplamda 3 bin 500 liraya varan chip-para kazanabiliyor.Cebe inen Axess'e başvuranlar kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabilirken kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.31 Ekim'e kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar ise 15 Kasım'a kadar yapacakları toplamda 40 bin lira harcamaya yurt dışında 6 bin lira, yurt içinde 3 bin lira uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin Mil Puan kazanıyor.

İSTANBUL (AA) - Akbank, Axess ve Wings ile müşterilerine okula dönüş alışverişlerinde kampanyalarına devam ediyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, ekim ayında Juzdan uygulamasındaki kampanyalar ile Axess ve Wings sahiplerine fırsatlar sunuyor.

Kullanıcıların ekim ayı boyunca yapacakları alışverişlerde toplamda 13 bin 500 lirayı aşan chip-para, 390 bine varan Mil Puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyaları Akbanklılara sunuluyor.

Axessliler 31 Ekim'e kadar market sektöründe 1250 lira ve üzeri her ikinci harcamaya 60 lira, toplamda 300 lira chip-para kazanıyor. Wings sahipleri ise market sektöründe yapacakları 1750 lira ve üzeri her ikinci harcamaya 6 bin, toplamda 30 bin Mil Puan kazanıyor.

Kampanyalardan yararlanmak için harcamadan önce kampanyaya Juzdan uygulaması üzerinden katılım sağlanması yeterli oluyor.

Juzdan'da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel çeşitli markalarda geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.

Henüz Axessli olmayanlar için sunulan bir kampanyada ise 31 Ekim'e kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Kasım'a kadar yapacakları her 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerinde 350 lira, toplamda 3 bin 500 liraya varan chip-para kazanabiliyor.

Cebe inen Axess'e başvuranlar kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabilirken kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

31 Ekim'e kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar ise 15 Kasım'a kadar yapacakları toplamda 40 bin lira harcamaya yurt dışında 6 bin lira, yurt içinde 3 bin lira uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin Mil Puan kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.