Gaziantep'te resim sergisi açıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 12.10.2024 - 13:00 514 kez okundu.
 

Gaziantep'te resim sergisi açıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te doğa ve portre çalışmalarının yer aldığı resim sergisi açıldı.İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, Münif Paşa 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, resimleri yapan Rabia Koçyiğit'i tebrik etti.Sergiyi kütüphanede açarak sanatı gençlerle buluşturmayı amaçladıklarını belirten Aykanat, sanatçıların kendilerini geliştirmesi için yardımcı olmaya gayret ettiklerini ekledi.Toplam 35 eserin yer aldığı sergi, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te doğa ve portre çalışmalarının yer aldığı resim sergisi açıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, Münif Paşa 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, resimleri yapan Rabia Koçyiğit'i tebrik etti.

Sergiyi kütüphanede açarak sanatı gençlerle buluşturmayı amaçladıklarını belirten Aykanat, sanatçıların kendilerini geliştirmesi için yardımcı olmaya gayret ettiklerini ekledi.

Toplam 35 eserin yer aldığı sergi, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.