Diyarbakır'da başarılı sporcular ödüllendirildi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 12.10.2024 - 15:26 491 kez okundu.
 

Diyarbakır'da başarılı sporcular ödüllendirildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında sporun "en"leri olarak belirlenen sporculara plaket ve ödül takdim edildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Murat Zorluoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Büyükşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, Diyarbakır'ın sporcu yetiştirme geçmişine vurgu yaparak, spor alanında önemli adımlar atacaklarını belirtti. Zorluoğlu, amatör sporun daha fazla gelişmesi gerektiğini belirterek, "Eksikliklerimizi belirleyip yerel ve merkezi desteklerle sporun gelişimini hızlandıracağız. Kısa sürede Diyarbakır'da spor alanında büyük bir atılım yapacağız." dedi.Diyarbakır'ın geçmişte önemli sporcular yetiştirdiğini dile getiren Zorluoğlu, amatör spor konusunda daha fazla gelişmeye ihtiyacının olduğunu kaydetti.Zorluoğlu, "Bu nedenle kulüp sayısını, lisanslı sporcu sayısını ve tesis sayısını artırmayı hedefliyoruz. Mevcut tesislerimizin de ihtiyaçlarını karşılayarak sporcularımızın daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlayacağız." ifadelerini kullandı. Törende, çeşitli branşlarda başarılı olan sporculara ödülleri verildi, Vali Zorluoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.Programa, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü Semih Terzi, Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, kurum müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında sporun "en"leri olarak belirlenen sporculara plaket ve ödül takdim edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Murat Zorluoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Büyükşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, Diyarbakır'ın sporcu yetiştirme geçmişine vurgu yaparak, spor alanında önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Zorluoğlu, amatör sporun daha fazla gelişmesi gerektiğini belirterek, "Eksikliklerimizi belirleyip yerel ve merkezi desteklerle sporun gelişimini hızlandıracağız. Kısa sürede Diyarbakır'da spor alanında büyük bir atılım yapacağız." dedi.

Diyarbakır'ın geçmişte önemli sporcular yetiştirdiğini dile getiren Zorluoğlu, amatör spor konusunda daha fazla gelişmeye ihtiyacının olduğunu kaydetti.

Zorluoğlu, "Bu nedenle kulüp sayısını, lisanslı sporcu sayısını ve tesis sayısını artırmayı hedefliyoruz. Mevcut tesislerimizin de ihtiyaçlarını karşılayarak sporcularımızın daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Törende, çeşitli branşlarda başarılı olan sporculara ödülleri verildi, Vali Zorluoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Programa, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü Semih Terzi, Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, kurum müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.