Haberimize de konu olmuştu! Üçpınar Köyü İlkokulu için adım atıldı

Siirt 14.10.2024 - 17:39, Güncelleme: 14.10.2024 - 17:39 1149 kez okundu.
 

Haberimize de konu olmuştu! Üçpınar Köyü İlkokulu için adım atıldı

Okul binası etrafından çatlaklar ve deformeler oluşan Üçpınar Köyü İlkokulu çalışmalar başladı.
Üçpınar Köyü İlkokulu binası etrafında oluşan çatlakların onarımı için Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kum ve çimento malzemesi temini sağlandı. Temini sağlanan kum ve çimento malzemeleriyle birlikte okulun tadilatının sağlanması planlanırken Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik temini sağlanan kum ve çimento malzemesi için Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek işçiliğini kendilerince yapılacağını belirtti. Keklik yapılacak tadilat çalışmasıyla birlikte öğrencilerin daha güvenilir bir şekilde okulla gideceğini söylerken “Üçpınar Köyü muhtarı olarak İlkokulumuzun çatlak onarımını ve sıvasını yapacağız. Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yaptığımız başvuru olumlu karşılandı. Faysel Polat hocamızın talimatıyla İlkokulumuza kum ve çimento temini sağlandı. Allah kendilerinden razı olsun var olsunlar.” dedi. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Okul binası etrafından çatlaklar ve deformeler oluşan Üçpınar Köyü İlkokulu çalışmalar başladı.

Üçpınar Köyü İlkokulu binası etrafında oluşan çatlakların onarımı için Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kum ve çimento malzemesi temini sağlandı.

Temini sağlanan kum ve çimento malzemeleriyle birlikte okulun tadilatının sağlanması planlanırken Üçpınar Köyü Muhtarı Mahsum Keklik temini sağlanan kum ve çimento malzemesi için Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek işçiliğini kendilerince yapılacağını belirtti.

Keklik yapılacak tadilat çalışmasıyla birlikte öğrencilerin daha güvenilir bir şekilde okulla gideceğini söylerken “Üçpınar Köyü muhtarı olarak İlkokulumuzun çatlak onarımını ve sıvasını yapacağız. Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze yaptığımız başvuru olumlu karşılandı. Faysel Polat hocamızın talimatıyla İlkokulumuza kum ve çimento temini sağlandı. Allah kendilerinden razı olsun var olsunlar.” dedi.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.