Batman Valiliğinden Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama:

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2024 - 12:00, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:46 224 kez okundu.
 

Batman Valiliğinden Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama:

- "Valiliğimize herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tarama çalışmaları devam etmektedir"
BATMAN (AA) - Batman Valiliği, Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kentte herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi.Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin kentte de hissedildiği belirtildi.Açıklamada, "Valiliğimize herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tarama çalışmaları devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadeleri kullanıldı.
- "Valiliğimize herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tarama çalışmaları devam etmektedir"

BATMAN (AA) - Batman Valiliği, Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kentte herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını bildirdi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin kentte de hissedildiği belirtildi.

Açıklamada, "Valiliğimize herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tarama çalışmaları devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.