Kurtalan’da Yeni Baz İstasyonu Kurulumu İçin Yer Tespiti Yapıldı

Siirt 16.10.2024 - 14:23, Güncelleme: 16.10.2024 - 14:23 1017 kez okundu.
 

Kurtalan’da Yeni Baz İstasyonu Kurulumu İçin Yer Tespiti Yapıldı

Üçpınar ve Kargılı Köyleri arasına yeni bir Baz İstasyonu kurulması için yer tespiti yapıldı.
İnternet ve telefon alt yapısının gelişmesi amacı ile Üçpınar ve Kargılı Köyleri arasına yeni bir Baz İstasyonu kurulması için adım atıldı. Kurtalan’a bağlı Üçpınar ve Kargılı köyleri arasına yeni bir GSM Baz İstasyonunun kurulacağı öğrenildi. Telefon ve internet kullanımının daha hızlı ve ulaşılabilir olması amacı ile kurulacak olan baz istasyonu Kargılı Köyü mevkisi içerisinde bulunan Guarmazi Tepesine kurulacak. Yapılacak çalışma ile Kargılı, Üçpınar ve Bişer ve diğer çevre köyleri için telefon şebekesi sorunu açısından büyük fayda sağlanacağı düşünülüyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Üçpınar Köy Muhtarı Mahsum Keklik, “Muhtarlık bölge sınırlarım içerisinde bulunan Kargılı Köyü mevkiinde yeni bir baz istasyonu kurulacak. Bu gün gelen GSM şirketi ekipleri tarafından jandarma ekipleri gözetiminde yer tespiti yapıldı. Yapılan yer tespiti sonrası ekipler en kısa sürede belirlenen yere baz istasyonunun kurulacağı yönünde bilgi verdi. Bu kapsamda hem bize hem de diğer çevre köylerimize fayda sağlayacak olan bu baz istasyonunun kurulumu için girişimde bulunan GSM operatörlerine ve sahada bizlere eşlik eden jandarma ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.   (Abdulaziz ÖZCAN)  
Üçpınar ve Kargılı Köyleri arasına yeni bir Baz İstasyonu kurulması için yer tespiti yapıldı.

İnternet ve telefon alt yapısının gelişmesi amacı ile Üçpınar ve Kargılı Köyleri arasına yeni bir Baz İstasyonu kurulması için adım atıldı.

Kurtalan’a bağlı Üçpınar ve Kargılı köyleri arasına yeni bir GSM Baz İstasyonunun kurulacağı öğrenildi.

Telefon ve internet kullanımının daha hızlı ve ulaşılabilir olması amacı ile kurulacak olan baz istasyonu Kargılı Köyü mevkisi içerisinde bulunan Guarmazi Tepesine kurulacak.

Yapılacak çalışma ile Kargılı, Üçpınar ve Bişer ve diğer çevre köyleri için telefon şebekesi sorunu açısından büyük fayda sağlanacağı düşünülüyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Üçpınar Köy Muhtarı Mahsum Keklik, “Muhtarlık bölge sınırlarım içerisinde bulunan Kargılı Köyü mevkiinde yeni bir baz istasyonu kurulacak. Bu gün gelen GSM şirketi ekipleri tarafından jandarma ekipleri gözetiminde yer tespiti yapıldı. Yapılan yer tespiti sonrası ekipler en kısa sürede belirlenen yere baz istasyonunun kurulacağı yönünde bilgi verdi. Bu kapsamda hem bize hem de diğer çevre köylerimize fayda sağlayacak olan bu baz istasyonunun kurulumu için girişimde bulunan GSM operatörlerine ve sahada bizlere eşlik eden jandarma ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.