Şırnak Valisi Ekici, hastane inşaatını inceledi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 16.10.2024 - 15:10 194 kez okundu.
 

Şırnak Valisi Ekici, hastane inşaatını inceledi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Birol Ekici, Cizre ilçesinde 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Ekici, Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile yapımı devam eden 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binalarının şantiye sahasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Birol Ekici, Cizre ilçesinde 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Ekici, Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile yapımı devam eden 75 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binalarının şantiye sahasında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.