Gaziantep Baro Başkanı Duran, mazbatasını aldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 24.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 24.10.2024 - 12:32 474 kez okundu.
 

Gaziantep Baro Başkanı Duran, mazbatasını aldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Barosu Başkanlığına seçilen Bülent Duran, mazbatasını aldı.Pazar günü Gaziantep Barosu'nun 47. Olağan Genel Kurulu'nda başkan seçilen Duran için Gaziantep Adliyesi Mehmet Uygun Salonu'nda tören düzenlendi.Duran, mazbatanın ne kadar kıymetli olduğunu bildiğini belirterek, "Sorumluluğumuz ağır, farkındayız. Mesleğe ve avukatlığa katkım olacak, eminim. Katkım olursa çok sevineceğim. Sadece sizden rica, gerçekten iletişim halinde olalım bu konuda benim yanımda olun, birlikte olalım, güçlü olacağız." diye konuştu.Yönetimle fotoğraf çekilmesinin ardından program son buldu.

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Barosu Başkanlığına seçilen Bülent Duran, mazbatasını aldı.

Pazar günü Gaziantep Barosu'nun 47. Olağan Genel Kurulu'nda başkan seçilen Duran için Gaziantep Adliyesi Mehmet Uygun Salonu'nda tören düzenlendi.

Duran, mazbatanın ne kadar kıymetli olduğunu bildiğini belirterek, "Sorumluluğumuz ağır, farkındayız. Mesleğe ve avukatlığa katkım olacak, eminim. Katkım olursa çok sevineceğim. Sadece sizden rica, gerçekten iletişim halinde olalım bu konuda benim yanımda olun, birlikte olalım, güçlü olacağız." diye konuştu.

Yönetimle fotoğraf çekilmesinin ardından program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.