Galatasaray – Beşiktaş derbisi maç kadrosu (Muhtemel 11’ler)

Güncel 28.10.2024 - 14:04, Güncelleme: 28.10.2024 - 14:04 714 kez okundu.
 

Galatasaray – Beşiktaş derbisi maç kadrosu (Muhtemel 11’ler)

Galatasaray – Beşiktaş derbisi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak ve beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.
Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında, Türk futbolunun ezeli rekabeti bir kez daha sahne alacak. Galatasaray ve Beşiktaş, pazartesi akşamı karşı karşıya gelerek 133’üncü lig randevularına çıkacak. İki dev arasında bugüne kadar oynanan 355 resmi maçta Galatasaray, 129 galibiyetle önde bulunurken, Beşiktaş 112 kez kazanmayı başardı. 114 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde ise Galatasaray’ın 50 galibiyetine karşı Beşiktaş’ın 39 galibiyeti bulunuyor. Geçen sezon Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, bu sezon da lider konumda yer alıyor. Dokuz maçta sekiz galibiyet ve bir beraberlik alarak 25 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, derbiyi kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise bir maç eksiğiyle 20 puanla ikinci sırada yer alıyor ve puan farkını kapatma hedefinde. Okan Buruk ve Giovanni van Bronckhorst, bu sezon başında Süper Kupa’da karşı karşıya gelmişti ve o mücadelede Beşiktaş, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrılmıştı. Bu derbi, teknik adamlar için bir rövanş niteliği taşıyor. MUHTEMEL 11’LER Galatasaray: Muslera | Barış, Abdülkerim, Davinson, Kaan | Sara, Torreira, Yunus | Sallai, Icardi, Osimhen Beşiktaş: Ersin | Masuaku, Emirhan, Uduokhai, Svensson | Ndour, Gedson | Rafa, Semih, Joao Mario | Immobile GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA? Galatasaray – Beşiktaş derbisi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek ve beIN SPORTS 1 ve 4K kanallarından canlı yayınlanacak.   (Haber Merkezi)  
Galatasaray – Beşiktaş derbisi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak ve beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig’in 10’uncu haftasında, Türk futbolunun ezeli rekabeti bir kez daha sahne alacak. Galatasaray ve Beşiktaş, pazartesi akşamı karşı karşıya gelerek 133’üncü lig randevularına çıkacak. İki dev arasında bugüne kadar oynanan 355 resmi maçta Galatasaray, 129 galibiyetle önde bulunurken, Beşiktaş 112 kez kazanmayı başardı. 114 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde ise Galatasaray’ın 50 galibiyetine karşı Beşiktaş’ın 39 galibiyeti bulunuyor.

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray, bu sezon da lider konumda yer alıyor. Dokuz maçta sekiz galibiyet ve bir beraberlik alarak 25 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, derbiyi kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise bir maç eksiğiyle 20 puanla ikinci sırada yer alıyor ve puan farkını kapatma hedefinde.

Okan Buruk ve Giovanni van Bronckhorst, bu sezon başında Süper Kupa’da karşı karşıya gelmişti ve o mücadelede Beşiktaş, 5-0’lık galibiyetle sahadan ayrılmıştı. Bu derbi, teknik adamlar için bir rövanş niteliği taşıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera | Barış, Abdülkerim, Davinson, Kaan | Sara, Torreira, Yunus | Sallai, Icardi, Osimhen

Beşiktaş: Ersin | Masuaku, Emirhan, Uduokhai, Svensson | Ndour, Gedson | Rafa, Semih, Joao Mario | Immobile

GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Beşiktaş derbisi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek ve beIN SPORTS 1 ve 4K kanallarından canlı yayınlanacak.

 

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.