Kömür yardımı nakliyecilerin yüzünü güldürdü

Siirt 24.10.2024 - 21:36, Güncelleme: 24.10.2024 - 21:36 2030 kez okundu.
 

Kömür yardımı nakliyecilerin yüzünü güldürdü

Dar gelirli vatandaşların kış mevsiminde ısınma ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla sağlanan kömür yardımının dağıtımına başlandı, nakliyecilere iş çıktı.
Kurtalan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından  ilçede bulunan dar gelirli ailelerin kışlık ısınma ihtiyaçlarını gidermek amacı ile verilen kömür yardımının dağıtımına başlandı. Kurtalan Tren Garı İstasyon alanında dağıtımı yapılan kömür yardımı birçok dar gelirlinin bütçesine destek sunarken nakliyecilerde  dağıtımdan faydalanıyor. Yaz mevsimi boyunca pekte iş yapamadıklarını belirten nakliyeciler yardım kömürünün dağıtımıyla birlikte işlerinin açıldığını belirterek şehir içi ve köylere sefer yapmaya başladıklarını en az bir ay boyunca bu sürecin devam edeceğini kaydediyor. Kurtalan'da transit pikabıyla nakliyecilik yapan Yılmaz Özçelik; kömür yardımının nakliyecilerin yüzünü güldürmeye başladığını söyleyip "Yaz mevsimi boyunca pekte iş yapamadık. Kurtalan'da faaliyet gösteren nakliyeciler olarak kömür yardımının dağıtımını dört gözle bekliyorduk. Dün itibari ile başladı, şuan şehir içi nakliye ücretini yardım fişi başına 200 lira olarak alıyorum. Tabi köylerde mesafe arkı olduğu için onlara ayrı ücret çıkıyor." dedi. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Dar gelirli vatandaşların kış mevsiminde ısınma ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla sağlanan kömür yardımının dağıtımına başlandı, nakliyecilere iş çıktı.

Kurtalan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından  ilçede bulunan dar gelirli ailelerin kışlık ısınma ihtiyaçlarını gidermek amacı ile verilen kömür yardımının dağıtımına başlandı.

Kurtalan Tren Garı İstasyon alanında dağıtımı yapılan kömür yardımı birçok dar gelirlinin bütçesine destek sunarken nakliyecilerde  dağıtımdan faydalanıyor.

Yaz mevsimi boyunca pekte iş yapamadıklarını belirten nakliyeciler yardım kömürünün dağıtımıyla birlikte işlerinin açıldığını belirterek şehir içi ve köylere sefer yapmaya başladıklarını en az bir ay boyunca bu sürecin devam edeceğini kaydediyor.

Kurtalan'da transit pikabıyla nakliyecilik yapan Yılmaz Özçelik; kömür yardımının nakliyecilerin yüzünü güldürmeye başladığını söyleyip "Yaz mevsimi boyunca pekte iş yapamadık. Kurtalan'da faaliyet gösteren nakliyeciler olarak kömür yardımının dağıtımını dört gözle bekliyorduk. Dün itibari ile başladı, şuan şehir içi nakliye ücretini yardım fişi başına 200 lira olarak alıyorum. Tabi köylerde mesafe arkı olduğu için onlara ayrı ücret çıkıyor." dedi.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.