Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden büyük başarı

Kurtalan 28.08.2023 - 21:22, Güncelleme: 28.08.2023 - 21:22 3196+ kez okundu.
 

Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden büyük başarı

Yüksek Kurumlar Sınavı (YKS)’de gösterdikleri büyük başarı sayesinde 10 öğrenci çeşitli üniversitelere yerleşerek öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırdı.
Yapılan 17-18 Haziran tarihlerinde yapılan YKS (2023)’de aldıkları puan sonucu çeşitli üniversitelere yerleşen Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırdı. 2023 yılında yapılan üniversite yerleşmelerinde Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden 10 öğrenci üniversitelere yerleşerek eğitim ve öğretim hayatlarında önemli bir adım atmış oldular. Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Başkanı Mehmet Emin Acar, “2023 yılında yapılan Yüksek Kurumlar Sınavında (YKS) öğrencilerimiz büyük başarı gösterirken bu öğrencilerimizden 10’u üniversitelere yerleşmeye hak kazandı. Velilerimiz adına öğrencilerimize büyük emek veren Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Azim ve kararlılıkla çalışarak üniversite sınavına girip üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Yüksek Kurumlar Sınavı (YKS)’de gösterdikleri büyük başarı sayesinde 10 öğrenci çeşitli üniversitelere yerleşerek öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırdı.

Yapılan 17-18 Haziran tarihlerinde yapılan YKS (2023)’de aldıkları puan sonucu çeşitli üniversitelere yerleşen Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırdı.

2023 yılında yapılan üniversite yerleşmelerinde Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden 10 öğrenci üniversitelere yerleşerek eğitim ve öğretim hayatlarında önemli bir adım atmış oldular.

Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Aile Birliği Başkanı Mehmet Emin Acar, “2023 yılında yapılan Yüksek Kurumlar Sınavında (YKS) öğrencilerimiz büyük başarı gösterirken bu öğrencilerimizden 10’u üniversitelere yerleşmeye hak kazandı. Velilerimiz adına öğrencilerimize büyük emek veren Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Azim ve kararlılıkla çalışarak üniversite sınavına girip üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.