Kurtalan’ın Yeni Otogarı Dökülüyor!

Siirt 02.08.2024 - 15:35, Güncelleme: 02.08.2024 - 15:35 3571+ kez okundu.
 

Kurtalan’ın Yeni Otogarı Dökülüyor!

Kurtalan İlçe Otogarı, hizmete alınmasının üzerinden henüz bir yıl geçmeden yapısal sorunlarla gündeme geldi.
Otogarın çevre duvarlarında, büyük beton parçalarının kopması ve dökülmesi, endişe yarattı. Duvarların bazı bölümlerinde kolon bloklarından parçaların koptuğu ve inşaat demiri kullanılmadığı için kırılmalar meydana geldiği belirtiliyor. Otogarda faaliyet gösteren otobüs firması görevlileri, otogarın çevresini korumak amacıyla yapılan bahçe duvarlarının dayanıksız olduğunu iddia ediyor. Yetkililerden bu konuya acilen müdahale etmeleri ve duvarların sağlamlığını incelemeleri talep ediliyor. Görevliler, otobüs bekleyen yolcuların zaman zaman bu tehlikeli bölgelere yaklaştığını, özellikle küçük çocukların duvarların dibine kadar geldiğini ifade ediyor. Otobüs firması çalışanları, kimsenin zarar görmemesi için yetkililerin acil önlem almasını ve gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını istiyor. Durumun daha fazla can kaybına yol açmadan çözülmesi gerektiğini belirten görevliler, halkın güvenliği için derhal harekete geçilmesi çağrısında bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan İlçe Otogarı, hizmete alınmasının üzerinden henüz bir yıl geçmeden yapısal sorunlarla gündeme geldi.

Otogarın çevre duvarlarında, büyük beton parçalarının kopması ve dökülmesi, endişe yarattı. Duvarların bazı bölümlerinde kolon bloklarından parçaların koptuğu ve inşaat demiri kullanılmadığı için kırılmalar meydana geldiği belirtiliyor.

Otogarda faaliyet gösteren otobüs firması görevlileri, otogarın çevresini korumak amacıyla yapılan bahçe duvarlarının dayanıksız olduğunu iddia ediyor. Yetkililerden bu konuya acilen müdahale etmeleri ve duvarların sağlamlığını incelemeleri talep ediliyor. Görevliler, otobüs bekleyen yolcuların zaman zaman bu tehlikeli bölgelere yaklaştığını, özellikle küçük çocukların duvarların dibine kadar geldiğini ifade ediyor.

Otobüs firması çalışanları, kimsenin zarar görmemesi için yetkililerin acil önlem almasını ve gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını istiyor. Durumun daha fazla can kaybına yol açmadan çözülmesi gerektiğini belirten görevliler, halkın güvenliği için derhal harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.