Sağlık-Sen tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop hediye etti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2024 - 18:00, Güncelleme: 25.07.2024 - 17:39 1728+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen tıp fakültesi öğrencilerine stetoskop hediye etti

ANKARA (AA) - Sağlık-Sen, tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adaylarına destek olmak için başlattığı proje kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı.Sağlık-Sen'den yapılan açıklamaya göre, hekim adayı öğrencilere destek olmak için başlatılan "İlk Stetoskopun Sağlık Sen'den" projesinin ilk adımı, sendikanın Gaziantep Şubesince atıldı.Bu kapsamda, Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve sendika yönetimi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilere stetoskop verdi.Tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adayları, Sağlık-Sen Genel Merkezi ve illerdeki şubelere başvurarak projeden yararlanabilecek.Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, hekim adaylarına destek olmak için projeyi başlattıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:"Sağlık-Sen olarak biz istiyoruz ki hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun. Bugün öğrenciler, yarın ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa eli olacaklar. Bugün 'İlk Stetoskopun Sağlık-Sen'den' diyerek nasıl destek olduysak, okullarını bitirip görevlerine başladıkları zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz."

ANKARA (AA) - Sağlık-Sen, tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adaylarına destek olmak için başlattığı proje kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop dağıttı.

Sağlık-Sen'den yapılan açıklamaya göre, hekim adayı öğrencilere destek olmak için başlatılan "İlk Stetoskopun Sağlık Sen'den" projesinin ilk adımı, sendikanın Gaziantep Şubesince atıldı.

Bu kapsamda, Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve sendika yönetimi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilere stetoskop verdi.

Tıp fakültelerinde eğitim gören hekim adayları, Sağlık-Sen Genel Merkezi ve illerdeki şubelere başvurarak projeden yararlanabilecek.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, hekim adaylarına destek olmak için projeyi başlattıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık-Sen olarak biz istiyoruz ki hekim adayı gençlerimize dokunalım, onların hayatlarında yerimiz olsun. Bugün öğrenciler, yarın ülkemizin dört bir yanında insanımıza şifa eli olacaklar. Bugün 'İlk Stetoskopun Sağlık-Sen'den' diyerek nasıl destek olduysak, okullarını bitirip görevlerine başladıkları zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.