Siirt’te Öğretmenevinin Gecelik Konaklama Ücreti Dudak Uçuklatıyor

Siirt 01.08.2024 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2024 - 16:30 2660+ kez okundu.
 

Siirt’te Öğretmenevinin Gecelik Konaklama Ücreti Dudak Uçuklatıyor

Kurtalan Öğretmenevinin gecelik sivil konaklama ücreti dudak uçuklatıyor.
Söz konusu öğretmen evinin geçen yılki gecelik sivil konaklama ücreti 400 lira dolaylarında olurken yüzde 100 zamla bu yıl 800 lira dolaylarına yükselmiş olması dikkatleri üzerine çekiyor. Gecelik sivil konaklama ücretinin içerisinde yeme içme öğünleri yer almazken eğitim dışı kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurlara 600 lira, öğretmenlere ise 500 lira gecelik konaklama tarifesi uygulanıyor. Kurtalan Öğretmen evinin konaklama fiyatının yüksek olması nedeniyle birçok vatandaş tepkisini dile getirirken fiyat tarifesinin Kurtalan gibi bir yer için çok pahalı olduğunu dile getirip bu fiyatların düşürülmesi gerektiğini aktardı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Öğretmenevinin gecelik sivil konaklama ücreti dudak uçuklatıyor.

Söz konusu öğretmen evinin geçen yılki gecelik sivil konaklama ücreti 400 lira dolaylarında olurken yüzde 100 zamla bu yıl 800 lira dolaylarına yükselmiş olması dikkatleri üzerine çekiyor.

Gecelik sivil konaklama ücretinin içerisinde yeme içme öğünleri yer almazken eğitim dışı kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurlara 600 lira, öğretmenlere ise 500 lira gecelik konaklama tarifesi uygulanıyor.

Kurtalan Öğretmen evinin konaklama fiyatının yüksek olması nedeniyle birçok vatandaş tepkisini dile getirirken fiyat tarifesinin Kurtalan gibi bir yer için çok pahalı olduğunu dile getirip bu fiyatların düşürülmesi gerektiğini aktardı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.