Siirt’te vatandaşların İsrail’e karşı tepkisi dinmiyor

Siirt 26.09.2024 - 15:53, Güncelleme: 26.09.2024 - 15:53 418 kez okundu.
 

Siirt’te vatandaşların İsrail’e karşı tepkisi dinmiyor

Aylardır İsrail ordusunun hedefinde olan Gazze’ye destek amacıyla Siirt ve bağlı ilçelerde çeşitli uygulamalar yapılmaya devam ediliyor.
Siirt’te vatandaşların Gazze’yi acımasızca bombalayan İsrail’e karşı tepkileri dinmiyor. Vatandaşların önemli bir bölümü İsrail markalarının ürünlerini boykot ederken çeşitli etkinlikler ve uygulamalarla İsrail’e karşı olan tepkiler çığ gibi büyüyor. Yapılan tepki uygulamalarından bir tanesi de duvarlara ve tabelalara İsrail’i hedef alan tepki yazılarını asmak. Bu yazılarla Siirt’in neredeyse her yerinde karşılaşılabiliyor. Yine aynı şekilde bu yazılara Kurtalan’da da rastlamak mümkün. Siirt’e bulunan bir tabelanın üzerine yazılan tepki yazılarından bir tanesinde “İSRAİL DEVLET DEĞİLDİR!” yazısıyla İsrail devletinin Siirt halkı tarafından tanınmadığı mesajı verilirken Kurtalan’da bir duvara asılan broşürde ise Türkiye ve Filistin bayraklarının bulunduğu “FİLİSTİNİN YANINDAYIZ BOYKOTA BİZDE VARIZ!”  yazısıyla Kurtalan’da İsrail markaları tarafından üretilen ürünlerin boykot edildiği mesajı veriliyor.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Aylardır İsrail ordusunun hedefinde olan Gazze’ye destek amacıyla Siirt ve bağlı ilçelerde çeşitli uygulamalar yapılmaya devam ediliyor.

Siirt’te vatandaşların Gazze’yi acımasızca bombalayan İsrail’e karşı tepkileri dinmiyor.

Vatandaşların önemli bir bölümü İsrail markalarının ürünlerini boykot ederken çeşitli etkinlikler ve uygulamalarla İsrail’e karşı olan tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yapılan tepki uygulamalarından bir tanesi de duvarlara ve tabelalara İsrail’i hedef alan tepki yazılarını asmak.

Bu yazılarla Siirt’in neredeyse her yerinde karşılaşılabiliyor. Yine aynı şekilde bu yazılara Kurtalan’da da rastlamak mümkün.

Siirt’e bulunan bir tabelanın üzerine yazılan tepki yazılarından bir tanesinde “İSRAİL DEVLET DEĞİLDİR!” yazısıyla İsrail devletinin Siirt halkı tarafından tanınmadığı mesajı verilirken Kurtalan’da bir duvara asılan broşürde ise Türkiye ve Filistin bayraklarının bulunduğu “FİLİSTİNİN YANINDAYIZ BOYKOTA BİZDE VARIZ!”  yazısıyla Kurtalan’da İsrail markaları tarafından üretilen ürünlerin boykot edildiği mesajı veriliyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.