Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 58 şüpheli hakkında adli işlem

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.09.2024 - 18:00, Güncelleme: 09.09.2024 - 17:32 1190 kez okundu.
 

Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 58 şüpheli hakkında adli işlem

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 58 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Habur Kara Hudut Kapısı Şubesi ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı.Yapılan aramalarda, bir miktar sentetik uyuşturucu ve eroin, 7,49 gram esrar ve gümrük kaçağı 8 bin 771 paket sigara, bong, 74 elektronik sigara, 51 cep telefonu, 5 kilogram nargile tütünü ve 3 sahte evrak ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem uygulandı.​​​​​​​

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 58 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Habur Kara Hudut Kapısı Şubesi ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı.

Yapılan aramalarda, bir miktar sentetik uyuşturucu ve eroin, 7,49 gram esrar ve gümrük kaçağı 8 bin 771 paket sigara, bong, 74 elektronik sigara, 51 cep telefonu, 5 kilogram nargile tütünü ve 3 sahte evrak ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında adli işlem uygulandı.​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.