Sporun kalbi Tivibu'da atmaya devam edecek

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 16.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 16.10.2024 - 13:03 197 kez okundu.
 

Sporun kalbi Tivibu'da atmaya devam edecek

İSTANUBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, futbolda milli ara dönüşü Avrupa'nın büyük liglerini ve EuroLeague çift maç haftasını izleyicilerle buluşturacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tivibu, birbirinden çok sevilen spor içeriklerini ekrana taşımaya devam ediyor. Avrupa basketbolunda Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun maçlarını seyircilerle buluşturan Tivibu, Arda Güler'li Real Madrid, Hakan Çalhanoğlu'lu Inter ve daha birçok futbol mücadelesini de sporseverlere sunuyor. EuroLeague çift maç haftasında, Türkiye'yi temsil eden takımların ikinci karşılaşmalarında heyecan ardı ardına yaşanacak. Berlin deplasmanında gerçekleşecek olan Fenerbahçe Beko - Alba Berlin mücadelesinde hava atışı, 17 Ekim'de saat 20.30'da yapılacak. Anadolu Efes tarafında ise zorlu Olimpiakos deplasmanında mücadele, 18 Ekim 20.30'da başlayacak. Türk takımlarının EuroLeague mücadeleleri ise Tivibu üzerinden S Sport kanalında naklen yayınlanacak.Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka'nın grup maçlarından itibaren sezon boyu Avrupa maçları Tivibu Spor'da yer alacak. Avrupa'nın büyük liglerini seyircilerle buluşturan Tivibu, milli ara dönüşü birbirinden keyifli maçları ekrana taşımaya devam ediyor. İtalya Serie A'da oynayan Hakan Çalhanoğlu'nun başrolünde sezona iyi başlayan Inter, Jose Mourinho sonrası bir türlü istediği sonuçları bulamayan Roma karşısına çıkıyor. Mücadele 20 Ekim 21.45'te, Tivibu üzerinden S Sport 2'den canlı yayınlanacak.İspanya'da ise milli arada golünü atan Arda Güler'li Real Madrid, Celta Vigo deplasmanına çıkıyor. Celta Vigo - Real Madrid maçında ilk düdük, 19 Ekim 22.00'da çalıyor. Karşılaşma, Tivibu üzerinden S Sport'ta takip edilebilecek.Bundesliga'da ise son şampiyon Xabi Alonsolu Bayer Leverkusen, sezonun sürpriz takımı Eintracht Frankfurt'u evinde ağırlıyor. Almanya'da ligin heyecan dolu maçlarından biri olan Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt mücadelesi, 19 Ekim 16.30'da Tivibu Spor 1'den canlı yayınlanacak.

İSTANUBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, futbolda milli ara dönüşü Avrupa'nın büyük liglerini ve EuroLeague çift maç haftasını izleyicilerle buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Tivibu, birbirinden çok sevilen spor içeriklerini ekrana taşımaya devam ediyor.

Avrupa basketbolunda Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun maçlarını seyircilerle buluşturan Tivibu, Arda Güler'li Real Madrid, Hakan Çalhanoğlu'lu Inter ve daha birçok futbol mücadelesini de sporseverlere sunuyor.

EuroLeague çift maç haftasında, Türkiye'yi temsil eden takımların ikinci karşılaşmalarında heyecan ardı ardına yaşanacak.

Berlin deplasmanında gerçekleşecek olan Fenerbahçe Beko - Alba Berlin mücadelesinde hava atışı, 17 Ekim'de saat 20.30'da yapılacak.

Anadolu Efes tarafında ise zorlu Olimpiakos deplasmanında mücadele, 18 Ekim 20.30'da başlayacak.

Türk takımlarının EuroLeague mücadeleleri ise Tivibu üzerinden S Sport kanalında naklen yayınlanacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, Aliağa Petkimspor ve Karşıyaka'nın grup maçlarından itibaren sezon boyu Avrupa maçları Tivibu Spor'da yer alacak.

Avrupa'nın büyük liglerini seyircilerle buluşturan Tivibu, milli ara dönüşü birbirinden keyifli maçları ekrana taşımaya devam ediyor.

İtalya Serie A'da oynayan Hakan Çalhanoğlu'nun başrolünde sezona iyi başlayan Inter, Jose Mourinho sonrası bir türlü istediği sonuçları bulamayan Roma karşısına çıkıyor. Mücadele 20 Ekim 21.45'te, Tivibu üzerinden S Sport 2'den canlı yayınlanacak.

İspanya'da ise milli arada golünü atan Arda Güler'li Real Madrid, Celta Vigo deplasmanına çıkıyor. Celta Vigo - Real Madrid maçında ilk düdük, 19 Ekim 22.00'da çalıyor. Karşılaşma, Tivibu üzerinden S Sport'ta takip edilebilecek.

Bundesliga'da ise son şampiyon Xabi Alonsolu Bayer Leverkusen, sezonun sürpriz takımı Eintracht Frankfurt'u evinde ağırlıyor. Almanya'da ligin heyecan dolu maçlarından biri olan Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt mücadelesi, 19 Ekim 16.30'da Tivibu Spor 1'den canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.